Apple TV+ costa 4,99 dolari pe lună

Apple TV+ costa 4,99 dolari pe lună
scris 11 sep 2019

Rivalul Apple pentru Netflix va fi disponibil de la 1 noiembrie și va costa 4,99 dolari pe lună.

Șeful Apple, Tim Cook, a prezentat marți seara de pe scena Steve Jobs Theater mai multe informații despre viitorul serviciu de streaming pentru filme și seriale al companii.

Dincolo de prețul de 4,99 dolari pe lună al abonamentului și de faptul că va fi disponibil de la începutul lunii noiembrie, CEO-ul Apple a făcut și un anunț care i-a surprins pe cei prezenți.

Astfel, cei care vor cumpără un iPhone, iPad, Apple TV sau Mac, vor avea acces gratuit vreme de un an la noul serviciu.

VIDEO Apple a lansat iPhone 11, serie compusă din trei modele CITEȘTE ȘI VIDEO Apple a lansat iPhone 11, serie compusă din trei modele

Alături de For All Mankind, The Morning Show și Dickinson, Apple TV+ va avea și See, o dramă SF care se desfășoară la 600 de ani în viitor, într-o lume în care oamenii nu mai au vedere. În rolul principal va juca Jason Momoa.

Noul serviciu va fi disponibil în peste 100 de țări încă din prima zi și va primi conținut original nou în fiecare lună, promite Cook.

Apple TV+ nu va conține reclame, va avea suport 4K, HDR/Dolby Vision, Dolby Atmos și va permite utilizatorilor să descarce conținutul pentru a-l viziona offline.

Va exista și un abonament Family, la care vor putea avea acces până la 6 membrii ai aceleiași familii.

Serviciul Apple TV+ va fi disponibil în cadrul aplicației Apple TV, care poate fi folosită pe iPhone, iPad, Apple TV (set top box-ul) și, în curând, pe Mac.

De asemnea, Apple TV+ va fi disponibil pe modelele de smart TV Samsung, LG, Sony și Vizio, precum și pe stick-urile de streaming Fire TV și Roku.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
apple tv+
streaming
filme
seriale
video