Comcast și ViacomCBS lansează un nou serviciu de videostreaming în Europa. România, pe lista celor 20 de țări vizate

Comcast și ViacomCBS lansează un nou serviciu de videostreaming în Europa. România, pe lista celor 20 de țări vizate
scris 18 aug 2021

Comcast și ViacomCBS vor lansa un nou serviciu de videostreaming în 20 de state din Europa, inclusiv în România.

Giganții americani din telecom și media au decis să își combine conținutul de filme și seriale într-un nou operator de video streaming pe bază de abonament, denumit SkyShowtime.

SkyShowtime va oferi filme și serii originale din portofoliul de mărci NBCUniversal, Sky și ViacomCBS, inclusiv titluri de la Showtime, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount + Originals, Sky Studios, Universal Pictures și Peacock utilizatorilor din 20 de țări europene, printre care România, Bulgaria, Danemarca, Polonia și Spania.

Forbes analizează o listare la bursă printr-o fuziune cu o companie SPAC, la o evaluare de peste 650 milioane dolari CITEȘTE ȘI Forbes analizează o listare la bursă printr-o fuziune cu o companie SPAC, la o evaluare de peste 650 milioane dolari

Noul serviciu va fi lansat în 2022, cu condiția obținerii aprobărilor de la autoritățile de reglementare relevante.

Comcast și ViacomCBS vor deține câte 50% din acțiunile SkyShowtime. Cele două companii nu anunțat tarifele pentru viitorul serviciu.

Potrivit unor surse citate de CNBC, prețurile vor fi comparabile cu cele ale serviciilor de streaming rivale și vor diferi în funcție de piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
comcast
viacomcbs
skyshowtime
serviciu video streaming
romania