Discovery va lansa un serviciu de streaming cu programe BBC Natural History

Discovery va lansa un serviciu de streaming cu programe BBC Natural History
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 apr 2019

Discovery va lansa în 2020 un serviciu de streaming video on demand cu programe BBC Natural History, un parteneriat de conținut pe 10 ani în valoare de mai multe milioane de dolari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Discovery Inc. și BBC Studios au anunțat luni încheierea mai multor acorduri de colaborare, scrie The Hollywood Reporter.

Detaliile financiare ale parteneriatul pe zece ani nu au fost dezvăluite, scrie News.ro.

GRAFICE Guvernul dă pe salarii și pensii peste 85% din ce strânge din venituri fiscale și contribuțiile sociale. Este cel mai ridicat nivel începând din 2010 CITEȘTE ȘI GRAFICE Guvernul dă pe salarii și pensii peste 85% din ce strânge din venituri fiscale și contribuțiile sociale. Este cel mai ridicat nivel începând din 2010

Discovery va deveni gazda exclusivă a programelor de istorie naturală realizate de BBC - inclusiv „Planet Earth”, „Blue Planet” și franciza „Life” - pentru SVOD (streaming video on demand).

În acord este inclus și serialul „Dynasties”, narat de Sir David Attenborough, dar și viitoare seriale comandate BBC.

Acordul cuprinde drepturile de difuzare online a sute de ore de programe BBC și acoperă teritorii din afara Marii Britanii, Irlandei și Chinei.

Discovery va completa pachetul BBC cu producții proprii de istorie naturală.

Viitorul serviciu de streaming, care nu are încă un nume, va costa utilizatorii între 3 și 5 dolari pe lună, potrivit lui David Zaslav, CEO al Discovery.

Unele dintre programele BBC Natural History vor fi difuzate pe canalele lineare ale Discovery. „Cea mai importante parte a lor va merge direct în casele oamenilor din întreaga lume”, a mai spus Zaslav.

BBC and Discovery au mai anunțat că au ajuns la un acord privind împărțirea canalelor britanice în joint venture-ul UKTV. Discovery a preluat 50% din UKTV anul trecut, ca parte a achiziției Scripps Networks Interactive de 14,6 miliarde de dolari.

BBC Studios va avea controlul deplin asupra a șapte posturi de divertisment, precum W, Dave, Gold și Alibi, iar Discovery va prelua controlul canalelor de lifestyle precum Good Food, Home și Really.

Ca parte a acordului UKTV, BBC Studios va face plăți totale de 173 de milioane de lire sterline către Discovery.

viewscnt
Afla mai multe despre
discovery
streaming video
bbc natural history