Familia Springer și fondul de investiții KKR ar putea retrage de la bursă compania de publishing Axel Springer

Familia Springer și fondul de investiții KKR ar putea retrage de la bursă compania de publishing Axel Springer
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2019

Familia Springer și fondul de investiții KKR analizează o ofertă de a retrage de labursă compania de publishing Axel Springer, potrivit unei persoane apropiate situației, citate de Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

O ofertă ar putea fi făcută în următoarele săptămâni, a spus sursa.

Acțiunile grupului Springer au înregistrat performanțe slabe în ultimul an, în condițiile în care companiile concurente s-au restructurat și au separat activele digitale care se dezvoltă rapid, astfel că acțiunile publisher-ului tabloidului Build au ajuns să fie tranzacționate mai slab față de concurenții săi digitali scrie News.ro.

EXCLUSIV Finanțele vor să revitalizeze vânzarea de titluri direct către populație printr-o promovare mai intensă și parteneriat cu băncile CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Finanțele vor să revitalizeze vânzarea de titluri direct către populație printr-o promovare mai intensă și parteneriat cu băncile

Grupul Springer, care are o capitalizare de piață în valoare de 4,95 de miliarde de euro (5,51 miliarde de dolari), este controlat de familia fondatorului companiei, Axel Springer.

Springer nu a comentat imediat, iar KKR a refuzat să comenteze.

viewscnt
Afla mai multe despre
springer
kkr
axel springer