Focus 18 de la Prima TV, într-o ediție specială transmisă în duplex București-Kiev

Focus 18 de la Prima TV, într-o ediție specială transmisă în duplex București-Kiev
scris 24 apr 2022

Jurnalul de știri Focus 18 de la Prima TV va fi difuzat, în Duminica Paștelui, în cadrul unui duplex București-Kiev.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Trimisul special Focus în Ucraina, Marius Saizu, și prezentatoarea știrilor Focus, Ioana Maria Moldovan, vor prezenta un jurnal de știri special.

VIDEO Primul segment de drum expres din România a fost deschis CITEȘTE ȘI VIDEO Primul segment de drum expres din România a fost deschis

Din studioul din București și din mijlocul Kievului, Prima TV le aduce telespectatorilor toate noutățile de pe front, dar și informații din actualitatea internă.

Telespectatorii vor vedea un reportaj care surprinde povestea unei fete de 18 ani, supraviețuitoare din Bucha, după ce a stat două luni ascunsă în subsoluri și în cotețul animalelor, ca să nu dea rușii de ea. Sunt si istorisiri care ne-au rupt sufletul, cum ar fi cea a unei femei din Kiev, captivă în casă împreună cu cei doi copii, în timp ce soțul ei era plecat pe front. Bunicul acestei femei era român”, spune Marius Saizu, aflat acum la Kiev.

viewscnt
Afla mai multe despre
focus 18
prima tv