Președintele CNN Worldwide a demisionat

Președintele CNN Worldwide a demisionat
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 feb 2022

Președintele CNN Worldwide Jeff Zucker, care a remodelat emblematicul post, a demisionat, după ce o anchetă în legătură cu prezentatorul concediat Chris Cuomo a arătat că acesta nu a dezvăluit că a avut o relație consensuală cu o colegă, scrie Variety.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Zucker și-a anunțat demisia într-un memo trimis angajaților, obținut de The New York Times, scrie News.ro.

Agresorii vor purta brățări electronice care le vor monitoriza mișcările prin GPS. Poliția a lansat licitația pentru sistemul informatic CITEȘTE ȘI Agresorii vor purta brățări electronice care le vor monitoriza mișcările prin GPS. Poliția a lansat licitația pentru sistemul informatic

„Ca parte a investigației privind mandatul lui Chris Cuomo la CNN, am fost întrebat despre o relație consensuală cu cel mai apropiat coleg al meu, cineva cu care am lucrat de mai bine de 20 de ani. Am recunoscut că relația a evoluat în ultimii ani. Mi s-a cerut să-l dezvălui când a început, dar nu am făcut-o. M-am înșelat. Drept urmare, îmi dau demisia”, a scris Zucker în nota către personal.

„Am venit la CNN în 18 ianuarie 2013. Împreună, am avut nouă ani grozavi. Cu siguranță mi-aș fi dorit ca mandatul meu aici să se fi încheiat altfel. Dar a fost o cursă uimitoare. Și mi-a plăcut fiecare minut. Sunt recunoscător miilor de angajați incredibil de talentați de la CNN și Turner Sports care au ajutat să facă din asta o bucurie pentru mine și un succes atât de mare pentru noi toți. Vă urez fiecăruia din voi numai bine în anii care vin. Cu recunoștință și dragoste, Jeff”, se încheie mesajul lui Zucker.

Zucker nu a numit-o pe colegă, dar relația a fost cu Allison Gollust, șefa Biroului de marketing de la CNN. Gollust va rămâne în trust, scrie CNN.  

viewscnt
Afla mai multe despre
cnn worldwide
jeff zucker