Quikk, aplicația unde îți spui părerea și câștigi bani

Quikk, aplicația unde îți spui părerea și câștigi bani
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iul 2015

Feedback advertising este un concept inovativ care îmbină promovarea clasică pe telefonul mobil cu tehnica profilării din cercetarea de piață și tehnica de chestionar de vânzare, pentru a obține feedback semnificativ din punct de vedere statistic, precum și conversia advertising-ului în acțiuni măsurabile, direct de la audiența țintă a produsului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cei interesați de reclame, cei care vor să le spună companiilor ce cred despre produsele și serviciile lor, pot fi plătiți pentru asta de către Quikk – prima aplicație mobilă din România care îți achită abonamentul de telefonie.

Aplicația mobilă Quikk se instalează ușor, gratuit, atât pe sistemele iOS cât și Android (4.0 +) și este disponibilă tututor utilizatorilor de smartphone din România.

Consumatorul vede reclamele direct pe telefonul mobil, oriunde s-ar afla – în trafic, în pauza de masă, la birou - și răspunde la câteva întrebări simple. Odată parcurs chestionarul, utilizatorul primește credit în contul său din Quikk, prin sistemul „pay per interaction”. Fiecare campanie poate valora între 5 și 100 de eurocenți, iar cu cât vizualizează mai multe clipuri, cu atât utilizatorul poate acumula mai mulți bani. În profilul personal, fiecare utilizator poate adăuga informații despre operator, tipul de plată – abonament sau prepaid, precum și data scadentă, iar aplicația îi va achita automat factura.

După ce a fost descărcată pe telefonul mobil, aplicația poate fi consultată peridic pentru interacțiunea cu noi campanii, întrucât sistemul de acumulare de credit este transparent, direct proporțional cu interesul manifestat de consumator în dialogul cu mărcile.

De unde o poți descărca

Quikk se poate descărca din Google Play, pentru sistemele Android, de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.quikk, iar pentru sistemele IOS, din App Store, de aici: https://itunes.apple.com/ro/app/quikk/id949127083?mt=8

viewscnt
Afla mai multe despre
quikk
aplicatii mobile
telefon mobil