Revista Playboy își închide ediția tipărită

Revista Playboy își închide ediția tipărită
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mar 2020

Revista Playboy, una dintre cele mai cunoscute din lume, a anunțat că își închide ediția printată în Statele Unite, după numărul de primăvară, care va fi la chioșcuri săptămâna aceasta, potrivit The Guardian.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Întrucât a devenit din ce în ce mai clar că răpândirea coronavirusului afectează producția și aprovizionarea, am fost nevoiți să reluăm discuția la nivelul companiei cu privire la soluțiile cele mai bune în a transforma acest produs astfel încât să îndeplinească cerințele actuale ale cititorului", a spus Ben Kohn, CEO al Playboy Entreprises, el menționând că în acest fel revista va putea fi accesată zilnic, nu o dată la trei luni, scrie News.ro.

Măsurile decise de Guvern pentru sprijinirea mediului de afaceri, primite pozitiv de antreprenori, dar sunt așteptate în continuare planuri concrete de susținere CITEȘTE ȘI Măsurile decise de Guvern pentru sprijinirea mediului de afaceri, primite pozitiv de antreprenori, dar sunt așteptate în continuare planuri concrete de susținere

Pe internet, revista va publica pentru prima dată cunoscutul interviu Playboy, "20Q", "Playboy Advisor" și pictorialele.

Acesta admite că cititorii și-au schimbat comportamentul de-a lungul timpului, dar revista va continua să apară în print din 2021, aducând la chioșcuri ediții speciale, parteneriate cu creatori inovatori și colecții vechi. 

"Printul reprezintă, pentru noi, începutul și va fi mereu o parte din ceea ce suntem", a mai spus Kohn. 

Revista Playboy a fost fondată de Hugh Hefner în 1953 și de atunci a devenit un brand. În paginile sale, au scris scriitori renumiți precum Joyce Carol Oates, James Baldwin, Margaret Atwood și Saul Bellow.

În 2016, revista a început să nu mai publice poze complet nud pe prima pagină. 

viewscnt
Afla mai multe despre
revista playboy