Serviciul de știri al Apple a ajuns la 100 de milioane de utilizatori activi pe lună

Serviciul de știri al Apple a ajuns la 100 de milioane de utilizatori activi pe lună
scris 9 ian 2020

Serviciul de știri al Apple a ajuns la 100 de milioane de utilizatori activi pe lună, iar clienții au cheltuit peste 1,4 miliarde de dolari în App Store, între Crăciun și Anul Nou, acestea fiind cele mai recente semne de creștere a veniturilor afacerilor cu servicii ale producătorului de iPhone-uri, transmite Reuters.

În condițiile în care cererea de smartphone-uri și de alte dispozitive a ajuns la nivelul maxim, Apple a încercat să crească veniturile din achiziții de aplicații și servicii pe bază de abonament, cum ar fi serviciul de streaming proaspăt lansat Apple TV+ sau pachetele de întreținere Apple Care, sceie News.ro

ANALIZĂ PROFIT TV De la tensiuni geopolitice la apetit pentru risc, sau ”roller coaster” episodul 2 CITEȘTE ȘI ANALIZĂ PROFIT TV De la tensiuni geopolitice la apetit pentru risc, sau ”roller coaster” episodul 2

Compania a anunțat că în perioada 24 decembrie-1 ianuarie 2020, clienții săi au cheltuit 1,42 de miliarde de dolari în App Store, o creștere de 26% comparativ cu anul precedent, 386 de milioane de dolari fiind cheltuite doar pe 1 ianuarie, o creștere de 20%.

Numărul utilizatorilor aplicației News a crescut cu aproape 18% față de anul anterior, dar compania nu a oferit date privind numărul de abonați ai serviciului Apple News+, care costă 9,99 de dolari pe lună.

Apple a lansat în 2019 mai multe servicii noi, între care serviciul de streaming, un serviciu pentru jocuri video și un card de credit.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
apple
stiri