TVR News se închide, după ce ANAF a pus sechestru pe conturile instituției

TVR News se închide, după ce ANAF a pus sechestru pe conturile instituției
scris 21 iul 2015

Postul TVR News se închide de la 1 august. Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație al SRTv, după ce ANAF a blocat conturile instituției pentru neplata datoriilor către stat.

Conținutul TVR News va fi preluat de celelalte canale ale televiziunii publice.

Tot astăzi a fost luată în discuție închiderea TVR HD și transformarea postului TVR 2 într-unul cu emisie de înaltă definiție. Consiliul de Administrație a hotărât și comasarea Direcției Știri cu Departamentul Emisiuni și Știri Sportive, în vederea diminuării posturilor de conducere.

"La finalul anului 2014, datoriile totale ale instituției au scăzut cu peste 11% față de 2013, de la 787,8 milioane de lei la 699,4 milioane de lei. În decursul anului anterior, TVR a achitat la termen toate obligațiile la bugetul de stat, iar datoria fiscală a instituției a scăzut cu 12%, de la 511 milioane de lei în 2013 la 449 de milioane de lei. În 2014, nu mai puțin de 30% din veniturile aferente taxei TV au mers către bugetul de stat", se menționează într-un comunicat al TVR.

 

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tvr news
tvr hd
tvr