Megatitan, afaceri în creștere cu 15%. „Pentru compania noastră, anul 2020 nu a fost un an de criză.”

Megatitan, afaceri în creștere cu 15%. „Pentru compania noastră, anul 2020 nu a fost un an de criză.”

Ioan Daniel Bălan

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mar 2021

Megatitan, companie care proiectează și produce mobilier și confecții metalice prin debitare cu laser, îndoire CNC, ștanțare și sudură, fondată de Ioan Daniel Bălan în 2001, în Beclean, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri în creștere cu 15% față de 2019.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, compania a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 38 milioane de lei, cu 15% mai mult față de anul 2019, când aceasta nu depășea 33 milioane de lei. Chiar dacă profitul a fost același cu cel din 2019, 5 milioane de lei, se poate spune că anul trecut a fost unul bun, de stabilitate, pentru compania Megatitan.

Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

Ioan Daniel Bălan prevede, în continuare, o ușoară creștere a proiectelor și veniturilor: „Pentru anul 2021, în domeniul nostru ne așteptăm la o ușoară creștere comparativ cu volumele și cifrele anului 2020; an care pentru compania noastră nu a fost unul rău, reușind să depășim cifra de afaceri a lui 2019”, spune Ioan Daniel Bălan.

Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi CITEȘTE ȘI Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi

Proprietarul Megatitan spune că ia în calcul și posibilele fluctuații cauzate de factorii imprevizibili care pot afecta business-urile conexe, potențialii clienți și colaboratori. „Așa cum spuneam, pentru compania noastră, anul 2020 nu a fost un an de criză. Suntem în graficul strategiei construite la finalul anului trecut și asta chiar în noile condiții impuse ale vremurilor. Pentru 2021 nu excludem cuvântul criză, iar asta pentru că înțelegem dependențele și interdependențele globale, regionale și locale, însă cuvântul de ordine rămâne creșterea, prin fructificarea oportunităților aduse de criza pe care o traversează alți întreprinzători”, completează Ioan Daniel Bălan.

viewscnt
Afla mai multe despre
megatitan
debitare cu laser
sudura