Grupul Clever reacționează la acuzații din spațiul public: Minciuni generate de interese comerciale ale unor personaje cu mai multă sau mai puțină notorietate pe piața în care activăm / Nu permitem nimănui să ne terfelească

Grupul Clever reacționează la acuzații din spațiul public: Minciuni generate de interese comerciale ale unor personaje cu mai multă sau mai puțină notorietate pe piața în care activăm / Nu permitem nimănui să ne terfelească
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mai 2022

Având în vedere că în ultimele zile, în mediul public, s-au făcut mai multe acuzații grave la adresa grupului nostru de firme, inclusiv în ședințe publice ale unor instituții ale statului, fără a fi adusă vreo minimă și necesară dovadă, respingem toate aceste acuzații, care sunt pur și simplu niște minciuni, generate de interesele comerciale ale unor personaje care au mai multă sau mai puțină notorietate pe piața în care activăm.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Grupul nostru de firme și asociații acestuia respectă legea și instituțiile Statului Român, își respectă partenerii de afaceri, își respectă concurenții, pe cei care aleg să activeze corect în această piață, și plătește milioane de euro anual impozite și taxe, spre deosebire de acuzatorii noștri care au deja un “renume” construit în ultimele decenii, de “neplătitori” de taxe.

Ne mândrim cu faptul că un grup de firme 100% românești încearcă și totodată reușește să facă performanță în două piețe extrem de competitive, și anume piață de televiziune și piață de drepturi sportive .

În grupul de firme Clever lucrează peste 600 de persoane, profesioniști în domeniu, care muncesc cu speranță și bună credință, pentru a ajuta la realizarea obiectivelor companiilor. Este nedrept și jignitor ca munca lor să fie umbrită de acuzațiile și alegațiile unor iresponsabili.

Totodată, din respect pentru toți colegii și colaboratorii noștri, dorim să facem următoarele precizări și clarificări:

1. Structura tuturor societăților din grupul nostru de firme este una 100% transparentă, formată exclusiv din cetățeni români. Legea audiovizualului obligă orice post de televiziune să-și declare beneficiarul real, iar grupul nostru de firme s-a conformat depunând documente la CNA în acest sens. În același timp, oricine poate verifica, la Registrul Comerțului, acționarii companiilor din grup, acestea fiind prezentate într-un mod transparent. Orice afirmații publice contrare sunt absurde, mincinoase și calomnioase, afectându-ne relațiile cu angajații, partenerii și cu autoritățile.

2. Relația de colaborare a grupului nostru de firme cu grupul de firme RCS-RDS este una strict profesională, la fel cum este cu toate celelalte companii din industria telecom. Ne respectăm reciproc, ne înțelegem nevoile și încercăm să construim o relație win-win. Orice alte speculații și insinuări sunt dezinformări grosolane.

3. Grupul nostru de firme a construit, în ultimii 5 ani, relații de colaborare echilibrate, corecte și reciproc avantajoase cu toți operatorii de comunicații: Orange, Telekom, Vodafone, RCS-RDS și Canal+. Încercăm să fim un factor de echilibru pe piață drepturilor sportive, o piață extrem de competitivă.

4. Prin politica echilibrată și modul corect în care grupul nostru de firme a reușit să gestioneze o serie de drepturi sportive importante, am făcut posibil faptul că, în România, abonatul/clientul/consumatorul oricărei rețele de cablu să aibă acces la aproape toate competiile majore sportive, beneficiind de un pachet complet de competiții sportive premium la un preț care nu se compară cu ceea ce se întâmplă în alte piețe.

Deși în unele aspecte putem să ne considerăm dezavantajați, am ales să discutăm și să negociem cu partenerii rezolvarea acestor probleme, oricare ar fi ei. Nu am acuzat public, nu am făcut reclamații, nu am amenințat, nu am apelat la manipulări. Înțelegem problemele fiecărui partener și încercăm să găsim, împreună, cea mai bună soluție pentru ambele părți.

Ținând cont de toate aceste lucruri, nu permitem nimănui să ne terfelească în spațiul public și ne rezervăm dreptul de a ne apăra interesele, imaginea societăților, angajaților și a asociaților grupului nostru de firme, prin accesarea tuturor căilor legale.

Pentru orice informații sau clarificări suplimentare, vă invităm să contactați departamentul PR al grupului nostru de firme la adresa de email office@clever-media.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
clever media
presa
tv