Miruna Smeureanu este noul Marketing Director Coca-Cola România & Moldova

Miruna Smeureanu este noul Marketing Director Coca-Cola România & Moldova
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mar 2017

Coca-Cola România a anunțat o nouă schimbare în echipa de top management, după ce în urmă cu o lună a numit-o pe Nicoleta Eftimiu Franchise Country Manager al Coca-Cola pentru România și Moldova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Începând cu luna martie 2017, Miruna Smeureanu preia coordonarea departamentului de marketing al companiei, din poziția de Marketing Director Coca-Cola România & Moldova.

Miruna Smeureanu face parte din echipa Coca-Cola de 15 ani, timp în care a ocupat cu succes poziții strategice, atât la nivel local, cât și regional, în departamente precum cele de comunicare, public affairs și marketing.

„Am acceptat cu bucurie să preiau acest nou rol, întorcându-mă după o perioadă destul de lungă, la un domeniu foarte drag mie, marketingul. Provocarea este cu atât mai mare, întrucât ne aflăm într-o nouă eră a comunicării de brand și ne adresăm unui consumator extrem de conectat care setează noi standarde și tendințe ale inovației. Am alături o echipă puternică și ambițioasă, care a obținut rezultate remarcabile în ultimii ani ”, a declarat Miruna Smeureanu.

Miruna Smeureanu deține o diplomă de licență la Academia de Studii Economice din București și un master în Transport și Finanțe, la City University, în Londra.

viewscnt
Afla mai multe despre
miruna smeureanu
coca cola