Netflix intenționează să cumpere o companie de panouri publicitare din Los Angeles, cu peste 300 de milioane de dolari

Netflix intenționează să cumpere o companie de panouri publicitare din Los Angeles, cu peste 300 de milioane de dolari
scris 7 apr 2018

Netflix se află în negocieri pentru a cumpăra Regency Outdoor Advertising, o companie de panouri publicitare din Los Angeles, făcând o ofertă de peste 300 de milioane de dolari, potrivit Reuters.

Reprezentanții Netflix au refuzat să comenteze cu privire la această intenție, care a fost dezvăluită de surse anonime. Reprezentanți ai Regency Outdoor Advertising nu au oferit un punct de vedere, scrie News.ro.

Netflix nu este singura companie care intenționează să cumpere Regency Outdoor, potrivit Reuters, iar negocierile ar putea eșua.

În septembrie, au fost instalate panouri publicitare albe cu text negru, afișând mesajul: „Netflix este o glumă”, aceste panouri aparținând companiei Regency și altor firme de publicitate. Două săptămâni mai târziu, a fost dezvăluit că aceste panouri promovau, de fapt, programele de stand-up comedy pe care urma să le lanseze Netflix, realizate de vedete precum Chris Rock, Jerry Seinfeld, Dave Chappelle și Ellen DeGeneres.

FOTO O firmă din București a cerut înregistrarea mărcii \ CITEȘTE ȘI FOTO O firmă din București a cerut înregistrarea mărcii "abibas". Anterior, a vrut să protejeze de contrafaceri și marca "NKIE"

Compania Regency Outdoor Advertising a fost înființată în 1973 și are sediul în West Hollywood. Aceasta este deținută de doi frați, Drake și Brian Kennedy.

În ianuarie, Netflix le-a transmis investitorilor că plănuiește să crească cu peste 50% bugetul alocat marketingului în acest an - de la 1,3 miliarde de dolari anul trecut, la 2 miliarde de dolari anul acesta.

Netflix a făcut prima sa achiziție vara trecută, când a cumpărat compania Millarworld, înființată de autorul de benzi desenate Mark Millar, care are în portofoliu povești precum „Kingsman”, „Old Man Logan” și „Kick-Ass”.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
netflix
regency outdoor advertising