Omul de afaceri Ovidiu Budeanu investește 20 de milioane de euro în extinderea Arena Mall din Bacău

Omul de afaceri Ovidiu Budeanu investește 20 de milioane de euro în extinderea Arena Mall din Bacău
scris 11 oct 2018

Arena Mall din Bacău, deținut de Ovidiu Budeanu, va intra într-un proces de extindere și modernizare care se va materializa prin majorarea cu 60% a suprafeței închiriabile și prin construirea unei parcări supraetajate, investiție de 20 de milioane de euro.

Pentru realizarea acestui obiectiv, Arena Mall a achiziționat terenul aflat în vecinătatea parcării, în suprafață de 13.448 metri pătrați, cu peste 1 milion de euro.

Ikea își ridică vânzările în România, chifteluțele suedeze rămân în atenție CITEȘTE ȘI Ikea își ridică vânzările în România, chifteluțele suedeze rămân în atenție

Lucrările de extindere a proiectului sunt programate să înceapă în cursul lunii septembrie 2019, finalizarea construcției fiind programată pentru 30 noiembrie 2020.

Corpul nou de clădire va cuprinde un hipermarket, spații comerciale noi, o zonă de roof-top și o scenă unde vor avea loc evenimente, un parc pentru copii, două restaurante și un sky bar.

Suprafața inchiriabilă totală va fi de aproximativ 42.000 de metri pătrați, iar parcarea supraetajată va avea o capacitate de 495 de locuri, numărul total al locurilor de parcare ajungând la 1.300.

Arena Mall din Bacău a fost inaugurat în decembrie 2007 în urma unei investiții totale de peste 40 milioane euro. Centrul comercial are astăzi o suprafață totală închiriabilă de 26.000 metri pătrați și dispune de circa 100 de magazine de îmbrăcăminte, accesorii, încălțăminte, servicii, fast-food-uri și restaurante și 800 de locuri de parcare în exterior.

viewscnt
Afla mai multe despre
ovidiu budeanu
arena mall