Poșta anunță că a investit 2,5 milioane lei în modernizarea a două sedii. Recent, ministerul a cerut demisia întregii conduceri

Poșta anunță că a investit 2,5 milioane lei în modernizarea a două sedii. Recent, ministerul a cerut demisia întregii conduceri
scris 21 sep 2017

Poșta Română a finalizat lucrările de modernizare și reabilitare a două sedii, din Iași și Focșani, în urma unei investiții de aproximativ 2,5 milioane de lei.

Conducerea interimară a companiei a prioritizat planul de modernizare a clădirilor pentru acest an, astfel încât au fost executate lucrări de reabilitare și reamenajare la mai multe sedii din țară.

Top daune plătite de Omniasig: peste 1 milion de lei pentru un accident de mașină în Germania cu 11 răniți, un pieton acroșat în Anglia de un șofer român, un bicilicist italian decedat după ce a fost lovit cu portiera mașinii CITEȘTE ȘI Top daune plătite de Omniasig: peste 1 milion de lei pentru un accident de mașină în Germania cu 11 răniți, un pieton acroșat în Anglia de un șofer român, un bicilicist italian decedat după ce a fost lovit cu portiera mașinii

„Încercăm, permanent, identificarea unor soluții financiare pentru reabilitarea cât mai multor clădiri în care ne desfășurăm activitatea. Prin realizarea obiectivelor de investiții și a lucrărilor de intervenții, urmărim tehnologizarea serviciilor poștale la standarde europene, crearea unor condiții ambientale cât mai plăcute pentru clienți, îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru salariați, precum și păstrarea unei imagini de brand a Poștei Române. Continuăm astfel, strategia investițională pe termen mediu și lung a Poștei Române”, a spus directorul general interimar, Andrei Stănescu.

El își va finaliza mandatul peste 3 zile, Ministerul Comunicațiilor cerând recent demiterea conducerii companiei.

Poșta Română este deținută de statul român, prin Ministerul pentru Societatea Informațională, în proporție de 75%, și de Fondul Proprietatea (FP) în proporție de 25%. Compania deține cea mai mare rețea de distribuție la nivel național, însemnând peste 80% din totalul subunităților poștale care operează, în prezent, în România.

Peste 19 milioane de locuitori beneficiază de serviciile Poștei Române și peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de rețeaua poștală proprie.

viewscnt
Afla mai multe despre
posta romana
sedii