Poșta se dotează cu scanere mobile ergonomice

Poșta se dotează cu scanere mobile ergonomice
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 feb 2021

Compania Națională Poșta Română a elaborat două proiecte în valoare de peste 260.000 de dolari, pentru îmbunătățirea calității serviciilor, proiecte ce au fost aprobate și urmează a fi finanțate de Uniunea Poștală Universală (UPU).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Banii vor fi utilizați pentru achiziționarea de scanere mobile ergonomice care vor oferi posibilitatea operatorilor să aibă mâinile libere în timpul manipulării trimiterilor poștale și să reducă, astfel, timpul petrecut cu folosirea unui scaner obișnuit. Dispozitivele vor fi instalate pe o mănușă cu buton de acționare.

Prima companie rent-a-car care a comandat Dacia Spring a anunțat prețul cu care va putea fi închiriată. „Punem pe piață mașina electrică cea mai ieftină.” CITEȘTE ȘI Prima companie rent-a-car care a comandat Dacia Spring a anunțat prețul cu care va putea fi închiriată. „Punem pe piață mașina electrică cea mai ieftină.”

Totodată, vor fi achiziționate câte un echipament cu raze X și un echipament de detecție substanțe explozive, necesare pentru dotarea Biroului de Schimb Internațional (BSI) Otopeni.

Cele două proiecte urmează să fie implementate în următoarele 18 luni.

Compania este controlată de Ministerul Comunicațiilor – 93,52% și Fondul Proprietatea – 6,48%

viewscnt
Afla mai multe despre
poșta română
scanere mobile ergonomice