Procesio se va lista pe SeedBlink, având ca obiectiv să strângă 650.000 de euro

Procesio se va lista pe SeedBlink, având ca obiectiv să strângă 650.000 de euro

Mihai Dârzan, CEO Ringhel

Profit.ro
Profit.ro
scris 8 apr 2021

Procesio, o platformă ce are la bază tehnologia No-Code, dezvoltată de compania Ringhel, se va lista pe SeedBlink săptămâna viitoare, având ca obiectiv să strângă 650.000 de euro, pentru a-și accelera creșterea la nivel global.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Runda va avea două etape: prima, dedicată investitorilor recurenți ai SeedBlink, va debuta pe 12 aprilie, urmată de listarea generală din 15 aprilie 2021, dedicată tuturor celor cu un cont de investitor. Tichetele de investiție pornesc de la 2.500 de euro. 

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

În 2020, compania a derulat prin SeedBlink o primă rundă de finanțare de tip seed, suprasubscrisă, cu o valoare totală de 556.000 de euro, pentru dezvoltarea platformei. Recent, compania a lansat versiunea privată a platformei PROCESIO, la nivel internațional, conform obiectivelor stabilite la precedenta rundă de finanțare, urmând ca lansarea publică să aibă loc în iulie 2021.

În contextul oportunității existente pe piața globală într-un ritm mai rapid decât cel preconizat, fondatorii au decis să alimenteze cu o nouă rundă de investiții extinderea afacerii.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

Compania are ca obiectiv obținerea de venituri recurente la un nivel de peste 1,8 milioane de euro în 2022 și atingerea unei evaluări de peste 1 miliard de euro în 2027.

“Procesio are șansa de a deveni un nou unicorn cu ADN românesc. Ne bucură încrederea pe care investitorii din cadrul SeedBlink au acordat-o companiei noastre în runda de finanțare anterioară. Ne-am îndeplinit promisiunile din 2020 și suntem încrezători că putem obține rezultate mult mai bune decât cele anticipate. Avem acum oportunitatea de a accelera extinderea Procesio la nivel global”, spune Mihai Dârzan, CEO al Ringhel.

Investiția va fi utilizată pentru:

* creșterea eforturilor de vânzări, marketing și comunicare pentru PROCESIO la nivel global
* construirea unei rețele de parteneri
* formarea echipei de Customer Success
* întărirea echipelor de Development & Product
* crearea unei echipe de implementare proiecte care să susțină partenerii de implementare
* externalizarea zone de Custom Actions, fapt ce va permite scalarea mult mai rapidă.

Fondată în anul 2020, Procesio este o platforma (PaaS) ce are la bază tehnologia No-Code, dedicată atât persoanelor tehnice, cât și profesioniștilor non-tehnici. 

viewscnt
Afla mai multe despre
procesio
seedblink