Randstad România își întărește echipa managerială și dezvoltă o nouă linie de business

Randstad România își întărește echipa managerială și dezvoltă o nouă linie de business

Ștefan Monea

scris 17 mai 2021

Ștefan Monea a preluat funcția de Business Manager în cadrul Randstad România, companie de recrutare, muncă temporară și alte servicii HR conexe. Din noul său rol va face parte din echipa de management a companiei, principalul obiectiv fiind cel de a dezvolta linia de business dedicată proiectelor ce vizează angajați care lucrează în linia de producție (numiți în termeni de specialitate "gulere albastre"). Venirea sa marchează o nouă direcție de dezvoltare a Randstad România, pe lângă cele deja existente, respectiv proiecte care vizează profesioniști și personal care își desfășoară sarcinile de serviciu într-un birou (categorie numită și "gulerele albe").  

Ștefan Monea are o experiență de 14 ani în domeniul vânzărilor, din care 9 în poziții de coordonare. 

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

Grupul Randstad este specializat în soluții în domeniul serviciilor flexibile de muncă și resurse umane.

Compania este activă în 38 de piețe din întreaga lume și deține unul din primele trei locuri în aproape jumătate dintre acestea. În 2020, a avut, în medie, 34.680 de angajați corporativi și a generat venituri de 20.718 miliarde de euro. Fondată în 1960, compania are sediul central în Diemen, Olanda.

Randstad este prezentă în România sub forma a două sucursale, în București și în Slatina, județul Olt

viewscnt
Afla mai multe despre
randstad
ștefan monea
hr