100% grad de ocupare în Parcul de Retail MULTICOM Zalău

100% grad de ocupare în Parcul de Retail MULTICOM Zalău
scris 26 sep 2019

Parcul de Retail MULTICOM din Zalău a ajuns la un grad de ocupare de 100%, iar chiriile au crescut cu peste 40%. Motivul este deschiderea noului mall din oraș, spun reprezentanții familiei Iepure, proprietarii companiei MULTICOM. 

”Poziția strategică în care se află Multicom Retail Parc, învecinat cu noul mall al municipiului Zalău, a însemnat o creștere semnificativă atât la nivelul chiriei, cât și la nivelul cererii de spații comerciale, unde am ajuns, iată, la un grad de ocupare de 100% într-un timp record”, a declarat Gavril Iepure, administrator Multicom SRL.

Multicom Retail Parc are avantajul unei suprafețe foarte mari de teren- peste 17.000 mp, dintre care 7.400 mp au fost amenajați pentru închiriere, alături de peste 120 de locuri de parcare. Printre chiriași se numără companii mari Staer, UNIX Auto, Saranto Casa, sau Just Clean. 

Proiect rezidențial pe 14.000 mp, vis-a-vis de mall

Planurile familiei Iepure nu se opresc aici. Anul viitor, Multicom Zalău va dezvolta în aceeași zonă, mai exact vis-a-vis de mall-ul din oraș, un proiect mixt de locuințe și spații comerciale, pe o suprafața totală de 14.000 mp. Spațiile nou construite vor cuprinde apartamente de una, două și trei camere, vor fi prevăzute cu spații de joacă pentru copii și cu locuri de parcare în subteran. Complexul de locuințe va avea și o sală de sport, iar la parter vor exista spații comerciale. Proiectul se află acum în faza elaborării planurilor de urbanism (PUZ) și de detaliu (PUD).

100% grad de ocupare în Parcul de Retail MULTICOM Zalău

Compania MULTICOM, specializată în distribuția materialelor de construcții și bricolaj în zona de nord-vest a țării, a fost fondată, în anul 1992, de soții Gavril și Floare Iepure. În prezent, are aproximativ 130 de angajați și o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro (în 2018). În plus, acum doi ani, Multicom a investit, printr-o companie nouă, 4 milioane de euro în realizarea primului apart-hotel de 4 stele din Cluj-Napoca. 

viewscnt
Afla mai multe despre
multicom zalau
parc de retail