Centrul comercial Colosseum a obținut o finanțare pentru extindere

Centrul comercial Colosseum a obținut o finanțare pentru extindere
scris 18 iul 2019

Centrul comercial Colosseum, localizat în partea de Nord-Vest a Bucureștiului, a obținut de la Credit Europe Bank o finanțare de 23 de milioane de euro, sumă necesară extinderii.

Valoarea totală alocată investiției de către dezvoltator este de 30 de milioane de euro.

Centrul comercial Colosseum va avea o suprafață totală de 54.500 metri pătrați, devenind astfel al doilea cel mai mare proiect de retail din sectorul 1 al Bucureștiului.  

EXCLUSIV River Development, controlat de Ion Rădulea, scoate la vânzare proiectul imobiliar mixt The Light și speră la un randament de sub 7%. „Bucureștiul a intrat pe radarul investitorilor.“ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV River Development, controlat de Ion Rădulea, scoate la vânzare proiectul imobiliar mixt The Light și speră la un randament de sub 7%. „Bucureștiul a intrat pe radarul investitorilor.“

JLL România a oferit consultanță dezvoltatorului în procesul de obținere a finanțării.

Procesul de închiriere a spațiilor comerciale este avansat, cu peste 80% de unități închiriate sau agreate cu operatorii comerciali. 

Lucrările de extindere a centrului comercial Colosseum au fost demarate în decembrie 2018 și urmează a fi finalizate în 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
colosseum
centru comercial