Clădirile de birouri ridică afacerile Alukönigstahl România

Clădirile de birouri ridică afacerile Alukönigstahl România
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mar 2019

Alukönigstahl România, sucursala concernului austriac cu același nume, cu o istorie de peste 150 de ani și unul dintre liderii europeni pe piața sistemelor din aluminiu, PVC și oțel, anunță afaceri pentru anul 2018 de 21,5 milioane de euro, în creștere cu 20% față de anul precedent, iar pentru acest an estimează o nouă creștere, de 10%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În prezent, compania livrează soluții de sistem către segmentul de office - 75% din totalul afacerilor.

”Am avut un ritm accelerat în 2018, cu multe livrări pentru birouri, dar și pentru zona rezidențială, iar rezultatele reflectă astăzi eforturile susținute ale întregii echipe. Și anul acesta numărul proiectelor este în creștere, chiar dacă primele luni au fost mai lente, fapt pentru care estimăm că vom depăși 23 milioane de euro. În plus, ne propunem să atragem mai mulți parteneri, să ne îmbunătățim logistica, să investim în training-uri și specializări pentru angajați și parteneri, dar și să lansăm produse speciale”, spune Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova. 

Simona Halep investește din nou în imobiliare. Proiect pregătit în Mamaia CITEȘTE ȘI Simona Halep investește din nou în imobiliare. Proiect pregătit în Mamaia

Rezultatele pozitive se reflectă și pentru afacerile din Republica Moldova, anul trecut având afaceri în creștere cu 25% față de anul 2017. Filiala din Republica Moldova a fost înființată în anul 2016, iar în 2018 a fost inaugurat, în Chișinău, un showroom cu o suprafață de 120 de metri pătrați și care a atras o investiție de aproximativ 60.000 de euro.

Înființată în 1864, Alukönigstahl este o companie de familie dezvoltată de-a lungul a cinci generații, iar în prezent acoperă 17 țări sud-est europene, cu o cifră de afaceri de peste 300 milioane de euro (în 2014).

Din 1995, s-a înființat filiala din România, cu sediul și depozitul central în București și un birou tehnico-comercial în Cluj-Napoca. 

viewscnt
Afla mai multe despre
alukonigstahl
sisteme aliuminiu
pvc