Claudiu Vrînceanu, secretar de stat în Ministerul Economiei va participa la prima ediție națională a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare

Claudiu Vrînceanu, secretar de stat în Ministerul Economiei va participa la prima ediție națională a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 feb 2016

Imobiliare.ro organizează în perioada 10-11 februarie la București prima ediție națională a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare (CPI), un eveniment dedicat agenților imobiliari, dezvoltatorilor de locuințe, constructorilor și finanțatorilor de proiecte rezidențiale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Inițiativa a fost lansată în anul 2009, până în prezent fiind organizate 70 de ediții sub brandul CPI Ia nivel local.

Organizate sub forma unor întâlniri lunare, evenimentele CPI cuprind workshopuri și dezbateri ale unor teme de actualitate dedicate brokerilor imobiliari. Scopul acestora este de a educa, crește și dezvolta profesia de broker imobiliar.

Evenimentul a fost extins în orașele secundare, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași și Constanța, sub forma unor întâlniri anuale.

În acest an este lansată prima ediție națională, la care au fost invitați să participe toți actorii implicați în piața rezidențială – dezvoltatori, bancheri, avocați, dezvoltatori, autorități.

O particularitate a acestei ediții naționale este organizarea pe 10 februarie a unei dezbateri la care vor participaClaudiu Vrînceanu, secretar de stat în Ministerul Economiei, Antoniu Panait, Director General Vastint România, parte a Inter Ikea, Razvan Cuc, directorul rețelei de agenții imobiliare în franciză Remax, Andreea Comsa, șeful agenției Premier Estate, Simona Chirica, avocat Schoenherr, Alexandru Pricop, Coldwell Banker și Marius Dragne, Xella România.

În  cadrul panelului, organizatorii propun o dezbatere de 360 de grade cu tema ”Se schimbă regulile jocului? Impactul transformărilor din economie  asupra pieței imobiliare”.

Dezbaterea va reuni reprezentanți din toate ariile pe care piața rezidențială le implică, astfel încât să fie prezentată perspectiva finanțatorului, a brokerului, a dezvoltatorului, a consultantului juridic și a constructorului asupra ultimelor evoluții ale sectorului.

Evenimentul menține componenta de educare, într-una din zile, pe 11 februarie, fiind organizate mai multe work-shopuri paralele, la care vor participa 40-50 de brokeri imobiliari. Trainerii care vor susține aceste workshop-uri sunt Octavian Pantiș, Florin, Ciprian Teleman), Călin Iepure, Nicu Zegheanu, Mariana Betea, Catrinel Miriță, și Robert Iancu și Petruș Stuparu.

De asemenea, în cadrul evenimentului va fi organizată o Gală în cadrul căreia vor fi premiați principalii jucători din domeniul rezidențial.

Profit.ro este partenerul media al evenimentului, iar organizatorii se așteaptă ca 400 de persoane să participe la cele două zile dedicate sectorului rezidențial.

viewscnt
Afla mai multe despre
imobiliare
cpi
eveniment