CONFIRMARE Cel mai mare dezvoltator de locuințe din Oradea se extinde în București

CONFIRMARE Cel mai mare dezvoltator de locuințe din Oradea se extinde în București
scris 11 mai 2020

Prima Development Group, dezvoltatorul proiectului Boemia Apartments din zona Piața Unirii, a început construcția celui mai nou proiect rezidențial din zona Timpuri Noi, ce însumează 226 de apartamente, 250 de locuri de parcare și spații comerciale.

Perspectiva în imobiliare și proiectele pregătite în criză vor fi anunțate la conferința care urmează să fie organizată de Profit.ro și pentru care detalii pot fi văzute AICI. Conferința va fi transmisă în direct și pe Profit TV.

Prima Development este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea.

Informația a fost anunțată de Profit.ro în urmă cu două luni.

Investiția totală în acest ansamblu se ridică la peste 20 de milioane de euro, proiectul urmând să fie finalizat in luna decembrie a anului viitor.

Proiectul a fost denumit Core Timpuri Noi.

ULTIMA ORĂ Scutire de impozit pentru proprietarii de mall-uri. Condițiile stabilite de Guvern. Magazinele au reclamat că intră în faliment din cauza chiriilor cerute în continuare în mall-uri CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Scutire de impozit pentru proprietarii de mall-uri. Condițiile stabilite de Guvern. Magazinele au reclamat că intră în faliment din cauza chiriilor cerute în continuare în mall-uri

Vânzările au început în luna martie a acestui an.

CONFIRMARE Cel mai mare dezvoltator de locuințe din Oradea se extinde în București

Prima Development Group este unul dintre cei mai activi dezvoltatori pe piața locală, construind până acum peste 2.500 de apartamente în București și Oradea.

Totodată, dezvoltatorul pregătește un nou proiect de peste 1.000 de apartamente, amplasate pe un teren de 5 hectare cu deschidere către lac, în zona Sisești din Capitala, autorizația de construire fiind așteptată la până finalul acestui an.

viewscnt
Afla mai multe despre
prima development group
apartamente
spatii comerciale