Cosmopolis finalizează achiziția a încă 15,6 hectare de teren pentru dezvoltarea ansamblului început acum 12 ani

Cosmopolis finalizează achiziția a încă 15,6 hectare de teren pentru dezvoltarea ansamblului început acum 12 ani
scris 27 apr 2020

Cosmopolis continuă investițiile majore și finalizează achiziția a încă 15,6 hectare de teren situate în imediata proximitate a complexului. Acestea se adaugă unui alt lot de aproximativ 10 hectare achiziționat anul trecut.

Complexul este ridicat în zona de nord a Capitalei.

”Continuăm să investim și ne propunem ca anul acesta să construim încă 500 de apartamente și vile, infrastructura aferentă unui adevărat oraș – și încă șapte piscine. Facilitățile existente, diversitatea tipului de locuințe și faptul că oferim un stil de viață unic au făcut ca cererea de locuințe în Cosmopolis să rămână constantă, chiar și în aceste zile tulburi”, a declarat Ahmet Buyukhanli, Președinte al Opus Land, dezvoltatorul Cosmopolis.

ULTIMA ORĂ Ministerul Finanțelor analizează împrumuturi de stat pentru firme, cu posibilitatea de a fi convertite în acțiuni. Vor fi disponibile inclusiv pentru companii listate CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Ministerul Finanțelor analizează împrumuturi de stat pentru firme, cu posibilitatea de a fi convertite în acțiuni. Vor fi disponibile inclusiv pentru companii listate

Odată cu achiziția celor 15,6 hectare de teren a început procedura de proiectare a planului general pentru această zonă.

Planurile Cosmopolis prevăd construirea a peste 7.000 de locuințe, proiectul începând în 2007.

viewscnt
Afla mai multe despre
cosmopolis
ansamblu imobiliar
apartamente