Globalworth împrumută 46 milioane euro de la BCR pentru dezvoltarea viitorului sediu al Groupe Renault România

Globalworth împrumută 46 milioane euro de la BCR pentru dezvoltarea viitorului sediu al Groupe Renault România
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 aug 2018

Globalworth, cel mai mare proprietar de spații de birouri din România, a obținut un credit de finanțare de 46 de milioane de euro de la Banca Comercială Română pentru dezvoltarea proiectului de birouri Renault Bucharest Connected, viitorul sediu al Groupe Renault România, care urmează să fie finalizat în prima parte a anului viitor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Structura clădirii Renault Bucharest Connected a fost deja finalizată, fațadele sunt executate în proporție de 90%, iar în prezent se lucrează la finisajele interioare pentru o parte dintre etaje.

Proiectul, situat pe strada Preciziei, va avea o suprafață de 47.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A și va include și un showroom pentru vehiculele Groupe Renault România, 1.000 de locuri de parcare, un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor interne și externe, dar și alte facilități, precum un restaurant și un cabinet medical.

Ungaria: Guvernul interzice zgârie-norii la Budapesta CITEȘTE ȘI Ungaria: Guvernul interzice zgârie-norii la Budapesta

Fondul de investiții imobiliare Globalworth a fost înființat de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas.

Renault a anunțat din 2016 decizia de a muta într-un singur sediu toate activitățile companiei din București.

Globalworth este o companie de investiții imobiliare care activează în Europa Centrală și de Est, listată pe segmentul AIM al Bursei de Valori de la Londra. Achiziționează, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și în sectorul de logistică/industrie ușoară, obținând venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de aproximativ 110 profesioniști în România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de 1,9 miliarde de euro. 90% din aceasta este reprezentată de active producătoare de venit, preponderent în sectorul de birouri, închiriate către aproximativ 440 de companii naționale și multinaționale din 28 de țări și 37 de sectoare de activitate.

În România, Globalworth este prezentă în București, Timișoara și Pitești, iar în Polonia, în orașele Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk și Katowice.

viewscnt
Afla mai multe despre
globalworth
bcr
groupe renault