Hotelul Ritz din Londra ar putea fi vândut cu un miliard de dolari

Hotelul Ritz din Londra ar putea fi vândut cu un miliard de dolari
scris 10 oct 2019

Ritz London, unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din lume, ar putea fi pus în vânzare, după ce proprietarii lui, oamenii de afaceri David și Frederick Barclay, au primit mai multe oferte de cumpărare, nesolicitate, din partea unor investitori care vor să achiziționeze celebrul imobil aflat pe Bulevardul Piccadilly, informează Reuters.

Directorii hotelului au declarat luna trecută că valoarea acestuia depășește suma de 800 de milioane de lire sterline (980 de milioane de dolari), dacă se ține cont de regimul de proprietate absolută asupra imobilului (deținut de frații Barclay), poziționarea sa în apropierea palatelor St. James și Buckingham, calitatea clădirii, deținerea unei licențe de cazino și numele de brand, scrie Agerpres.

NEPI Rockcastle deschide un nou mall CITEȘTE ȘI NEPI Rockcastle deschide un nou mall

Potrivit acelor directori, "proprietatea nu este și nu a fost scoasă la vânzare".

Frații Barclays, care dețin și cotidianul Daily Telegraph, au primit totuși mai multe oferte de cumpărare, nesolicitate, pentru acest hotel, potrivit unor surse din anturajul celor doi miliardari britanici.

Inaugurat în 1906 de hotelierul elvețian Cesar Ritz, hotelul londonez a devenit un imobil preferat de capete regale, politicieni și staruri de cinema.

viewscnt
Afla mai multe despre
ritz london
hotel