Immofinanz a realizat în România venituri din chirii de 24,6 milioane euro în primul semestru

Immofinanz a realizat în România venituri din chirii de 24,6 milioane euro în primul semestru
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 aug 2017

Immofinanz, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața imobiliară din România, a raportat pentru primul semestru din acest an venituri din chirii în valoare de 24,6 milioane de euro, ceea ce reprezintă 21,4% din veniturile din închirierile totale la nivel de grup.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proprietățile Immofinanz din România reprezintă 20,7% din portofoliul total al companiei, fără activele din Rusia.

"Cele 72 de proprietăți (18 investiții finalizate, 3 proiecte în dezvoltare, 7 proiecte imobiliare adiționale [apartamente destinate vânzării după finalizare] și 44 de proiecte în analiză) au o valoare de 841,0 milioane de euro", arată raportul Immofinanz.

ANALIZĂ Piața rezidențială a clădirilor cu \ CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Piața rezidențială a clădirilor cu "bulină" este în creștere. Investitorii caută locuințe centrale pentru a le închiria în regim hotelier, dar oferă un preț limitat

Rata de ocupare a portofoliului din România a ramas stabilă, până la 95,8%.

Piețele principale unde grupul derulează afaceri sunt Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia.

Din grupul dezvoltatorului austriac Immofinanz fac parte companii active, în România, în domeniul închirierii de imobile cu destinație birouri: Bucharest Corporate Center (BCC) SRL, Cora GS SRL, Capri Trade SRL, Global Trust SRL, S-Park Offices SRL, Italian-Romanian Industrial Development Enterprise - IRIDE SA, Immoeast Băneasa Airport Tower SRL și Băneasa 6981 SRL.

viewscnt
Afla mai multe despre
immofinanz
chirii