Impact înființează compania Bergamont Developments pentru construcția unui ansamblu rezidențial în București

Impact înființează compania Bergamont Developments pentru construcția unui ansamblu rezidențial în București
scris 16 iun 2017

Compania Impact De­veloper a anunțat înființarea societății Bergamont Developments, având ca obiect principal dezvoltarea imobiliară, urmând a construi în București un ansamblu rezidențial de circa 63.000 metri pătrați pe un teren de 22.000 metri pătrați.

Impact a plătit 1,1 milioane de euro pentru teren, procesul de achiziție urmând a fi încheiat în ultima parte a lunii iulie, potrivit unui document al Impact De­veloper postat pe site-ul Bursei de Valori București.

Impact deține 99% din capitalul social al noii societăți.

Acționarii Impact aprobă realizarea de emisiuni de obligațiuni în valoare de 25 milioane euro și un program de răscumpărări CITEȘTE ȘI Acționarii Impact aprobă realizarea de emisiuni de obligațiuni în valoare de 25 milioane euro și un program de răscumpărări

Impact este o companie controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu în proporție de 49,48%, listată la cota Bursei de Valori București.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bergamont developments
impact