Incendiu la o pensiune din Tulcea, mai multe persoane au părăsit imobilul când au izbucnit flăcările

Incendiu la o pensiune din Tulcea, mai multe persoane au părăsit imobilul când au izbucnit flăcările
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 iun 2019

Un puternic incendiu a izbucnit sâmbătă la o pensiune din localitatea tulceană Mahmudia, mai multe persoane reușind să iasă la timp când au apărut flăcările și nu au existat persoane rănite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea raportează că pompierii au fost solicitați să intervină astăzi dimineața, în localitatea Mahmudia, pentru stingerea unui incendiu la o pensiune, transmite News.ro. În pensiune erau cazate mai multe persoane, care au părăsit imobilul în timp util, fără a se înregistra victime.

Pompierii s-au deplasat la fața locului cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțimi, un echipaj SMURD și 20 de subofițeri. La momentul sosirii echipelor de intervenție, incendiul era generalizat, cu posibilitatea de a se extinde la o casă învecinată deoarece luase foc izolația și o mică parte din acoperiș. Incendiul eea deja localizat și pompierii acționau pentru stingerea sa.

Casa a fost protejată și flăcările nu s-au extins, au precizat reprezentanții ISU. În sprijinul pompierilor intervine Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mahmudia cu o autospecială de stingere.

viewscnt
Afla mai multe despre
pensiune
incendiu
tulcea
mahmudia
pompieri