Incendiu la o pensiune din Tulcea, mai multe persoane au părăsit imobilul când au izbucnit flăcările

Incendiu la o pensiune din Tulcea, mai multe persoane au părăsit imobilul când au izbucnit flăcările
scris 22 iun 2019

Un puternic incendiu a izbucnit sâmbătă la o pensiune din localitatea tulceană Mahmudia, mai multe persoane reușind să iasă la timp când au apărut flăcările și nu au existat persoane rănite.

Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea raportează că pompierii au fost solicitați să intervină astăzi dimineața, în localitatea Mahmudia, pentru stingerea unui incendiu la o pensiune, transmite News.ro. În pensiune erau cazate mai multe persoane, care au părăsit imobilul în timp util, fără a se înregistra victime.

Pompierii s-au deplasat la fața locului cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțimi, un echipaj SMURD și 20 de subofițeri. La momentul sosirii echipelor de intervenție, incendiul era generalizat, cu posibilitatea de a se extinde la o casă învecinată deoarece luase foc izolația și o mică parte din acoperiș. Incendiul eea deja localizat și pompierii acționau pentru stingerea sa.

Casa a fost protejată și flăcările nu s-au extins, au precizat reprezentanții ISU. În sprijinul pompierilor intervine Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mahmudia cu o autospecială de stingere.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
pensiune
incendiu
tulcea
mahmudia
pompieri