Noiembrie – termen pentru tronsoanele 1 și 2 la autostrada Sebeș – Turda

Noiembrie – termen pentru tronsoanele 1 și 2 la autostrada Sebeș – Turda
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iul 2020

După primirea tuturor avizelor, constructorii au cale liberă pentru lucrările la autostrada Sebeș – Turda, spune primul-ministru.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Premierul Ludovic Orban a declarat ieri, la Teiuș, după ce a vizitat loturile 1 și 2 ale autostrăzii Sebeș-Turda, că lucrările pe aceste tronsoane pot fi încheiate la termenul avansat de antreprenori pentru sfârșitul lunii noiembrie, cu condiția ca firmele care execută aceste contracte să se mobilizeze pentru a respecta graficele stabilite.

"Din punct de vedere tehnic, al avizelor lucrărilor de deviere a rețelelor, din punctul de vedere al tuturor autorizațiilor, nu mai există nicio opreliște. Din punctul de vedere al asigurării finanțării suntem pregătiți, plătim toate lucrările în conformitate cu prevederile contractuale. În momentul de față, pentru finalizarea celor două tronsoane de autostradă la termen, nu este necesară decât mobilizarea constructorilor", a declarat Orban, preluat de Agerpres.

EXCLUSIV FOTO Antreprenorii Robertino Georgescu și Dan Drăgulin au început săpăturile la cel mai scump ansamblu rezidențial al lor, pe un teren cumpărat de la milionarul Virgil Călina CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Antreprenorii Robertino Georgescu și Dan Drăgulin au început săpăturile la cel mai scump ansamblu rezidențial al lor, pe un teren cumpărat de la milionarul Virgil Călina

Referindu-se la lotul 2 al autostrăzii, premierul a apreciat că antreprenorul de pe acest tronson ar trebui să suplimenteze muncitorii de pe șantier și numărul utilajelor. "Este necesară o mobilizare suplimentară și de utilaje, cel puțin 45-50 de utilaje. De asemenea, este nevoie de cel puțin 300 de angajați suplimentari, pentru diferite tipuri de activități, pentru a putea realiza lucrările necesare în termenul planificat", a mai spus Orban.

viewscnt
Afla mai multe despre
ludovic orban
autostrada