Nordis Group, premiat la Viena pentru dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux

Nordis Group, premiat la Viena pentru dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux
scris 23 sep 2021

Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group a fost premiat în cadrul evenimentului CEE Property Forum 2021 (20-21 septembrie) de la Viena, pentru proiectul Nordis Mamaia, ca și pentru întreaga activitate desfășurată în industria imobiliară a hotelurilor și ansamblurilor rezidențiale de lux.

Distincția oferită de CEE Property Forum este primul premiu internațional obținut de compania Nordis Group, care a vândut apartamente în valoare de 53 de milioane de euro în 2021.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

La evenimentul CEE Property Forum au participat peste 700 de profesioniști ai celor mai importante companii internaționale din domeniul imobiliar, iar Nordis Group a fost reprezentat de Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group. Acesta a participat ca speaker în cadrul conferințelor despre investițiile post-pandemie și despre dezvoltarea turismului de la Marea Neagră, unde a promovat proiectul Nordis Mamaia.

Nordis Mamaia 5***** va include, printre altele, cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, cu o suprafață de 3.200 mp, 9 restaurante și cafenele, cinema VIP, săli de conferință, lobby de 6 metri înălțime, galerie comercială premium, room service, valet parking, concierge și servicii de curățenie. Ansamblurile Nordis dispun de zone rezidențiale care includ toate serviciile și facilitățile unui hotel de 5 stele.

De asemenea, Nordis Group a prezentat la Viena modelul unic de business adus pe piața imobiliară din România, care înseamnă posibilitatea clienților de a cumpăra o cameră de hotel sau un apartament Nordis și beneficiul unui randament garantat de 7%. Inovația constă în posibilitatea de a deține o proprietate la Nordis, pe care dezvoltatorul o închiriază de la investitor, pe o perioadă de 30 de ani, oferind o chirie lunară stabilită contractual, fără cheltuieli suplimentare pentru investitor.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

CEE Property Forum este evenimentul numărul 1 dedicat industriei imobiliare din Europa Centrală și de Est. 

Nordis Group reprezintă un grup de firme fondat în România, cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor de lux. Grupul de firme Nordis este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel și Nordis Property Management.

viewscnt
Afla mai multe despre
nordis group
imobiliare