Omul de afaceri Gruia Stoica pregătește dezvoltarea unui ansamblu rezidențial cu peste 200 de apartamente în Pipera

Omul de afaceri Gruia Stoica pregătește dezvoltarea unui ansamblu rezidențial cu peste 200 de apartamente în Pipera
scris 19 iul 2019

Grupul feroviar Grampet, deținut de oamenii de afaceri Gruia Stoica și Vasile Didilă, pregătește dezvoltarea unui ansamblu rezidențial cu cinci blocuri de 5 și 6 etaje lângă complexul Sere Pipera, potrivit documentației depuse la primărie în vederea obținerii Planului Urbanistic Zonal.

Cei doi investitori dețin din 2016 un teren în suprafață de 10.367 de metri pătrați pe care și-au propus să dezvolte un complex rezidențial cu o suprafață construită desfășurată de 22.800 de metri pătrați ce va dispune de 212 locuri de parcare subterane și 28 de parcaje supraterane.

Omul de afaceri Gruia Stoica pregătește dezvoltarea unui ansamblu rezidențial cu peste 200 de apartamente în PiperaGrupul Grampet – Grup Feroviar Român furnizează soluții și produse de transport feroviar: servicii de transport feroviar marfă, construcții, reparații și modernizarea materialului rulant, producția de piese de schimb, închiriere de material rulant, transbordarea mărfurilor, servicii logistice, precum și soluții inovatoare de IT pentru industrie. Operatorii săi - Grup Feroviar Român, Eurorail Logistcs Doo Serbia, Grampet Cargo Austria, Train Hungary, Train Hungary Croatia, Bulgarian Railway Company - vând soluții logistice asigurate cu o flotă de 20.000 vagoane și 400 locomotive.

EXCLUSIV FOTO Austriecii S+B Gruppe cumpără o proprietate celebră din fața BNR de la un investitor presat de datorii. În loc poate ridica birouri sau un hotel CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Austriecii S+B Gruppe cumpără o proprietate celebră din fața BNR de la un investitor presat de datorii. În loc poate ridica birouri sau un hotel

Anual, Grupul Grampet transportă aproximativ 22 milioane de tone de marfă. Prin intermediul fabricilor Reva Simeria, Electroputere VFU Pașcani, Reloc Craiova și Electroputere VFU Craiova, Grupul are o cotă importantă din piața reparatorie de material rulant din România. Totodată, Grupul deține o fabrică de reparație și producție vagoane în Ungaria – Grampet Debrecen Vagongyár, care este liderul local pe piața reparatorie de vagoane destinate transportului de gaze și unul dintre liderii europeni de profil.

Grupul are 7.100 de salariați.

viewscnt
Afla mai multe despre
gruia stoica
grampet
apartamente