P3 Logistic Parks a încheiat tranzacții pentru peste 35.800 metri pătrați în primul trimestru

P3 Logistic Parks a încheiat tranzacții pentru peste 35.800 metri pătrați  în primul trimestru
scris 2 iun 2021

P3 Logistic Parks (“P3”) a încheiat, în România, în primul trimestru al acestui an, tranzacții pentru peste 35.800 de metri pătrați de spații logistice și de birouri. Din totalul tranzacțiilor, mai mult de 36% (>13.000 metri pătrați) sunt contracte noi, iar aproximativ 63% (>22.500) sunt prelungiri ale contractelor existente.

Noile tranzacții imobiliare pregătite și planurile pentru piața de real estate vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro - Cum iese piața imobiliară din criza COVID-19, programată pentru 3 iunie, cu sprijinul Nordis Group, ELCO, Genesis Property, Akcent Development, SVN Romania, Iulius și Novatik, și care îi va aduna pe cei mai importanți jucători în domeniu, urmând să fie  transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV. Detalii pot fi văzute AICI

Patru dintre parteneriatele existente s-au consolidat încă de la începutul anului, astfel încât rata de retenție în cadrul parcului rămâne la cote ridicate. 

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

„Am încheiat primele luni ale anului într-o notă pozitivă și mă bucur să văd că nu doar rata de retenție a clienților este de 100%, ci și că eforturile noastre de a implementa noi facilități în parc sunt foarte bine primite. Sunt rezultate bune, care ne dau încredere și ne încurajează să continuăm demersurile pentru consolidarea și diferențierea activului existent, atât prin noi servicii, cât și prin integrarea de elemente sustenabile care să conducă la îmbunătățirea experienței de lucru pentru toți chiriașii noștri și angajații lor”, a declarat Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România.

P3 Bucharest A1 are o suprafață închiriabilă de 380.000 de metri pătrați dispuși în 14 depozite.

viewscnt
Afla mai multe despre
p3 logistic parks
spatii