Palatul Copiilor din Arad a fost scos la vȃnzare pentru 2,5 milioane de euro

Palatul Copiilor din Arad a fost scos la vȃnzare pentru 2,5 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 aug 2017

Palatul Copiilor din Arad a fost scos la vȃnzare pentru 2,5 milioane de euro, au anunțat miercuri reprezentanții agenției RE/MAX România, care au estimat că tranzacția s-ar putea finaliza ȋn aproximativ doi ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clădirea din Arad, una dintre cele mai importante edificii din oraș, a intrat recent ȋn portofoliul RE/MAX România.

„Ne așteptăm ca potențialii cumpărători să vină din zona investitorilor privați, de anvergură, care să ȋși dorească randamente medii la ȋnchiriere de 7-8% pe an. De asemenea, mai avem ȋn vedere utilizatorii privați cu activitate ȋn educație, sănătate, ȋn domeniul financiar-bancar sau hotelier. O altă variantă, mai puțin probabilă, totuși, este aceea a instituțiilor publice”, a menționat proprietarul RE/MAX Gold din Arad, Beatrice Cioflică.

Conform reprezentantului companiei, ȋn ceea ce privește destinația, proprietatea ar fi potrivită pentru un hotel sau un restaurant, centru de ȋnvățare, locuințe sau spații de birouri, scrie News.ro.

Unul dintre principalele sale avantaje este amplasarea sa, Bulevardul Revoluției fiind artera principală de circulație din Arad. De asemenea, imobilul este delimitat, are un singur proprietar, este amplasat pe un teren de 2.495 mp, dispune de o suprafață utilă de 2.220 mp și are 37 camere.

VIDEO&FOTO Fiscul taie din prețul hotelului „bântuit” din Băile Herculane. Clădirea emblemă a stațiunii nu a atras cumpărători CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Fiscul taie din prețul hotelului „bântuit” din Băile Herculane. Clădirea emblemă a stațiunii nu a atras cumpărători

Deși ȋn prezent se află ȋntr-o stare bună, este funcțională și utilizată de o instituție publică, clădirea necesită investiții de modernizare, ȋn funcție de gradul de conversie, susțin reprezentanții agenției imobiliare.

Aceștia afirmă că dacă destinația finală va fi un hotel, costurile de reconversie ar putea fi cuprinse ȋntre 500 și 600 euro/mp construit.

Dacă se va merge pe varianta de spațiu de birouri, atunci prețul pe mp construit se va situa ȋntre 200 și 250 euro, au mai spus reprezentanții RE/MAX.

“Deși vorbim, bineȋnțeles, despre o nișă, piața aceasta a proprietăților premium se află ȋntr-o continuă dezvoltare de cȃțiva ani, ȋn special datorită numărului mare de retrocedări. De asemenea, a fost unul dintre segmentele cele mai puțin afectate de criza imobiliară, prețurile aici rămȃnȃnd constante”, a explicat președintele RE/MAX Romȃnia, Răzvan Cuc.

Biroul RE/MAX Gold din Arad nu se află la prima tranzacție de anvergură, avȃnd pȃnă acum ȋn portofoliu și fosta Școală Populară de Artă sau imobilul ȋn care a funcționat Bancorex.

RE/MAX, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 110.000 de agenți afiliați în 7.000 de birouri aflate în circa 100 de țări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 33 de țări, cu peste 1.700 birouri și 18.000 de agenți.

Palatul Copiilor din Arad a fost scos la vȃnzare pentru 2,5 milioane de euro

viewscnt
Afla mai multe despre
palatul copiilor din arad
re/max