RE/MAX își extinde rețeaua cu un nou birou, în apropiere de Cluj-Napoca

RE/MAX își extinde rețeaua cu un nou birou, în apropiere de Cluj-Napoca
scris 16 mai 2017

RE/MAX România anunță inaugurarea unui nou birou, în comuna Florești, în apropiere de Cluj-Napoca.

Noua franciză, RE/MAX Invest, este deținută de soții Mircea și Angela Drăguș, ambii ocupând diverse poziții în cadrul RE/MAX România, de Director de Dezvoltare și respectiv agent imobiliar. Fiind un start-up, la fel ca și alte francize din rețeaua RE/MAX, aceasta va deveni operațional din luna august.

RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. În România există agenții RE/MAX în 11 orașe.

Dragnea: Introducerea noului sistem de impozitare ar putea fi amânată cu un an dacă nu vor fi suficienți consultanți fiscali CITEȘTE ȘI Dragnea: Introducerea noului sistem de impozitare ar putea fi amânată cu un an dacă nu vor fi suficienți consultanți fiscali

Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 110.000 de agenți afiliați în 7000 de birouri aflate în 100 de țări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 33 de țări, cu peste 1.700 birouri și 18.000 de agenți, continuând să se extindă.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
remax
floresti