REC Partners lansează Safer Buildings, un nou serviciu destinat companiilor în contextul pandemiei COVID-19

REC Partners lansează Safer Buildings, un nou serviciu destinat companiilor în contextul pandemiei COVID-19
scris 29 mai 2020

REC Partners Gmbh, furnizor de servicii de consultanță, proiectare și project management pentru clădiri comerciale, lansează, prin filiala din România, REC Immpuls, un nou serviciu, în contextul crizei provocate de pandemie. Safer Buildings, noul instrument, este un concept integrat de consultanță dedicat atât companiilor, cât și deținătorilor de spații de birouri care se pregătesc pentru reîntoarcerea la birou a angajaților. 

În condițiile în care autoritățile impun instituirea unor măsuri de siguranță, REC Partners a dezvoltat o echipă specializată, de la arhitecți și experți juridici până la specialiști în sisteme de calitate a aerului, care să conceapă și să implementeze planul integrat de revenire la birouri al angajaților. Acesta conține un set de recomandări necesare pentru eliminarea riscurilor, astfel încât desfășurarea activităților să aibă loc în condiții sigure. Safer Buildings propune inclusiv un set de recomandări pentru furnizori potențiali, având în vedere proliferarea materialelor și echipamentelor de dezinfecție care nu respectă criteriile minime de calitate.

În România, printre primele proiecte certificate de Safer Buildings se numără și Hotspot Workhub, cel mai nou operator de spații de flex-office de pe piața românească. Proiectul a inclus, printre altele, optimizarea spațiilor, creșterea calității aerului, eliminarea riscurilor care provin din sistemele de încălzire și răcire, recomandări de achiziții și gestionarea fluxurilor de persoane din incinta spațiului.

ULTIMA ORĂ Renault va concedia 14.600 de angajați în toată lumea. Extinderea fabricii din România, suspendată CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Renault va concedia 14.600 de angajați în toată lumea. Extinderea fabricii din România, suspendată

„În contextul reluării activității în spațiile noastre, companiile care ne sunt clienți au așteptări clare referitoare la siguranța angajaților săi. În egală măsură, a crescut semnificativ cererea de spații în hub-ul Hotspot din partea segmentului corporate, ca metodă de optimizare a costurilor cu birourile. Ne dorim să acomodăm noii clienți de o manieră sigură și eficientă, astfel încât comunitatea Hotspot Workhub să nu fie supusă nici unui risc.  Ca atare, suntem bucuroși să fim primul furnizor de spații flexibile de birouri de pe piața românească care a implementat conceptul Safer Buildings. Am funcționat în parametri optimi chiar și pe perioada stării de urgență. Sunt o sumedenie de elemente de siguranță verificate constant și considerăm că este responsabilitatea noastră să menținem acest plan până la dispariția completă a pandemiei”, a declarat Tudor Popp, Managing Partner Hotspot Workhub.

Lansarea Safer Buildings consolidează gama de servicii de consultanță a REC Partners GmbH în cei peste 15 ani de prezență în CEE cu privire la siguranța la foc și siguranța în exploatare a clădirilor comerciale. Printre partenerii Safer Buildings se numără Tehnoclima, Biroarchitetti, Dentons și Foresight, alături de  Romania Green Buildings Council.

REC Partners GmbH este o companie recunoscută la nivel internațional pentru expertiza în consultanță, proiectare și project management pentru clădiri comerciale. Până acum, compania a livrat proiecte de peste 10 milioane de metri pătrați cu echipa proprie de peste 80 de ingineri, arhitecți și economiști cu birouri în Berlin, Bochum, Frankfurt a.M., Hamburg, Köln și București.  În România, portofoliul REC include clienți precum BCR ERSTE BANK, PETROM, BNP PARIBAS, CA IMMO, SIMMO, VASTINT, SKANSKA, GLL, MCKINSEY.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
rec partners
safer buildings
covid-19