Rețeaua de sănătate și fitness World Class a închiriat un spațiu în AFI Tech Park, fiind primul chiriaș al complexului

Rețeaua de sănătate și fitness World Class a închiriat un spațiu în AFI Tech Park, fiind primul chiriaș al complexului
scris 28 nov 2017

Rețeaua de sănătate și fitness World Class a închiriat un spațiu în AFI Tech Park, dezvoltat în imediata apropiere a Parlamentului, acesta fiind primul chiriaș al complexului de birouri aparținând AFI Europe, grupul cu capital israelian care a dezvoltat mall-urile AFI în România.

Contractul de închiriere a fost semnat pe 10 ani, pentru un spațiu de 1.500 metri pătrați la parterul și etajul 1 al AFI Tech Park 1.

AFI Tech Park este dezvoltat în imediata apropiere a hotelului JW Marriott și a Parlamentului și va pune la dispoziție 56.000 metri pătrați de birouri de clasă A, în cadrul a două clădiri de birouri cu P+8 și a unui turn de birouri de 14 etaje.

Prima clădire de birouri, AFI Tech Park 1, va fi deschisă în trimestrul II al anului viitor, cu un spațiu de 20.000 metri pătrați pentru birouri și 2.000 metri pătrați închiriabili pentru spații de vânzare (sală de sport World Class, cantină și cafenele).

One United Properties a strâns 20 milioane euro pentru proiecte rezidențiale. Compania a început construcția unui proiect exclusivist în Primăverii și a cumpărat North Gate CITEȘTE ȘI One United Properties a strâns 20 milioane euro pentru proiecte rezidențiale. Compania a început construcția unui proiect exclusivist în Primăverii și a cumpărat North Gate

Investiția în prima fază a proiectului AFI Tech Park este de peste 30 de milioane de euro.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile lider de dezvoltare, management și investiții în domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală și de Est din 1997.

Portofoliul AFI Europe include centre comerciale și proprietăți de retail, parcuri de business și dezvoltări rezidențiale de mare amploare și cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria și Letonia.

Compania operează în România din 2005.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi europe romania
world class
afi tech park