Square 7 Properties, în parteneriat cu Mitiska REIM, pregătește patru noi parcuri de retail în România

Square 7 Properties, în parteneriat cu Mitiska REIM, pregătește patru noi parcuri de retail în România
scris 23 apr 2021

Grupul Square 7 Properties continuă să își dezvolte portofoliul, prin creșterea numărului de parcuri de retail în România.

Următoarele parcuri de retail care urmează să fie deschise sunt în Baia Mare, Mediaș, Slatina și Tulcea.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

Acestea completează portofoliul existent, ajungând la un număr de 25 de parcuri de retail, în 24 de orașe, cu o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 135 000 mp.

Tot în cursul acestui an, urmează începerea șantierelor în vederea extinderii proiectelor la Slatina și Tulcea, acestea având în total peste 12.000 mp inchiriabili.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Square 7 Properties are o experiență de 14 ani pe piață din România.

Fondată în 1990, Mitiska REIM este o companie privată specializată în investiții imobiliare și în gestionarea fondurilor, cu sediul la Bruxelles, Belgia. Mitiska investește exclusiv în sectorul centrelor comerciale din Europa de Vest și Europa Centrală și de Est. 

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Ionuț Nedea, Litoralulromanesc.ro: Statul trebuie să promoveze destinațiile românești pentru turiștii români și străini. Exceptarea măsurii de purtare a măștii la plajă CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Ionuț Nedea, Litoralulromanesc.ro: Statul trebuie să promoveze destinațiile românești pentru turiștii români și străini. Exceptarea măsurii de purtare a măștii la plajă

Compania deține proprietăți, pe lângă România, în Belgia, Franța, Germania, Spania, Polonia și Republica Cehă. Mitiska este unul dintre cei mai activi investitori de proiecte de retail din România, având centre comerciale în București, Bistrița, Pașcani, Slobozia, Ploiești, Mediaș, Reșița, Sibiu și Buzău.

viewscnt
Afla mai multe despre
square 7 properties
mitiska reim