VIDEO Prima TV: Blocuri reabilitate doar pe hârtie. Un bloc se află în proces de renovare de…5 ani

VIDEO Prima TV: Blocuri reabilitate doar pe hârtie. Un bloc se află în proces de renovare de…5 ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 iul 2021

Reabilitarea unora dintre blocurile din Capitală este doar pe hârtie. Firmele efectuează modificările superficial, iar locatarii sunt nemulțumiți. În sectorul doi din București, de exemplu, un bloc se află în proces de renovare de…5 ani. Și tot de atâta timp oamenii așteaptă să scape de schelele de pe bloc și să-și poată folosi balcoanele.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Marian este președintele unui bloc din sectorul doi al Capitalei. De cinci ani încearcă să îl convingă pe directorul firmei de reabilitare să termine lucrările, însă fără succes, arată Prima TV.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

Oamenii au căutat cu disperare ajutor la primărie, dar nu l-au primit.

Lucrările efectuate de firma de reabilitate sunt de mântuială. Geamurile care au fost montante în urmă cu un an nici măcar nu se deschid, arată sursa citată.

Firma de reabilitare este condusă de două persoane, sot și soție. Au un total 5 firme de construcții. Ca o curiozitate, capitalul social al firmei este de 100.000 de lei și divizat în 10.000 de părți sociale, mai susține sursa citată, arătând că a încercat să obțină un punct de vedere din partea lor, dar nimeni nu răspunde la telefon.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

"Acesta nu este însă singurul bloc cu probleme. Firmele de reabilitare din sectorul doi sunt renumite pentru lucrările făcute superficial.

În momentul în care se fac licitații pentru firmele de reabilitare este aleasă cea mai mică ofertă. Însă tocmai acest lucru pare să fie o problemă de multe ori.Lucrările nu sunt făcute corect și cu materiale proaste.

Mai mult, recepția blocurilor care au fost reabilitate se face uneori și după cinci ani. În acest fel, lucrările nu mai pot fi verificate așa cum ar trebui", mai arată sursa citată.

viewscnt
Afla mai multe despre
blocuri
reabilitare