VIDEO Prima TV - Case de vânzare la 13 eurocenți

VIDEO Prima TV - Case de vânzare la 13 eurocenți
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iul 2021

Primăria dintr-un mic orășel din nordul Croației a scos la vânzare mai multe case contra unor sume derizorii doar pentru a salva localitatea, grav afectată de migrația oamenilor în orașele mai dezvoltate. Există totuși niște condiții pe care cumpărătorii trebuie să le respecte. Chiar și așa, oameni din toată lumea s-au înghesuit să își cumpere o căsuță în Croația.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

După ce populația din Legrad s-a înjumătățit din cauza migrației, autoritățile au decis să vândă casele pentru..,66 de eurocenți. Prețul a stârnit curiozitatea oamenilor din lumea întreagă, iar casele scoase la vânzare au fost vândute ca pâinea caldă, arată Prima TV.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Deși achiziția este extrem de ieftină, casele necesită renovări serioase deoarece sunt într-o stare avansată de degradare. Municipalitatea oferă în acest sens un ajutor de ajutor 3.000 de euro.

Cumpărătorii căsuțelor trebuie să respecte însă anumite condiții. De exemplu, să aibă vârsta de peste 40 de ani și să locuiască o perioadă îndelungată în Legrad.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Și alte țări precum Italia sau Franța vând case la 1 euro. Condițiile pentru cei care le cumpără sunt similare cu cele impuse de autoritățile din Legrad – în principal să locuiască mai mult timp la ei în orașe.

viewscnt
Afla mai multe despre
case
croatia