VIDEO Prima TV - Imobiliarele se mută în online

VIDEO Prima TV - Imobiliarele se mută în online
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 feb 2021

Pandemia a adus schimbari majore în domeniul imobiliar. Dacă până acum cei care voiau să achiziționeze o casă sau un apartament vizitau fiecare locuință pe care le-o propunea agenția de vânzări, acum cumpăratorii preferă să evite contactul fizic. Astfel, firmele imobiliare au schimbat tactica și le trimit clienților fotografii panoramice cu apartamentele și casele solicitate sau realizează scurte filmulețe de prezentare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți CITEȘTE ȘI eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

Așa își prezintă unul dintre agenții imobiliari locuința pe care trebuie să o vândă. Folosind o cameră video performantă, agentul încearcă să convină potențialii clienți să achiziționeze proprietatea. Timp de câteva minute, brolerul îl plimbă pe potențialul cumpărator prin fiecare cameră din imobil.

Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan CITEȘTE ȘI Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan

Specialiștii spun că tot mai mulți potențiali cumpărători preferă acest gen de prezentare video, arată Prima TV.

O altă firmă de imobiliare foloseste fotografii panoramice pentru a vinde casele și apartamentele.

INTERVIU Andrei Săvescu, despre premium în business CITEȘTE ȘI INTERVIU Andrei Săvescu, despre premium în business

Cei care practică acest tip de promovare spun că un asemenea tur virtual este cel mai apropiat de realitate, iar asta pentru că pot fi văzute amplasarea camerelor și poziționarea fiecărei camere față de cealaltă. Mai mult, clientul poate de acasă, din fața computerului, să vizioneze de mai multe ori locuința, pentru că nu este condiționat de timp.

În același timp, pe fotografia panoramică poți vedea lucruri sau zone pe care nu le observi la o vizită scurtă în imobilul respectiv.

Vodafone Kids Ski Challenge, Azuga, 12-13 Februarie 2021. Copiii noștri au nevoie de sport, aer liber si competiție CITEȘTE ȘI Vodafone Kids Ski Challenge, Azuga, 12-13 Februarie 2021. Copiii noștri au nevoie de sport, aer liber si competiție

În plus - mai spun atât clienții și vânzătorii, cât și reprezentanții agențiilor imobilare - riscul de infecție cu SARS-COV 2 este mult mai mic având în vedere că potențialul cumpărător alege, în final, să vizioneze doar locuința care i-a fost cel mai tare pe plac în urma turului virtual.

viewscnt
Afla mai multe despre
imobiliare
online