VIDEO Prima TV: Nou trend: case contra criptomonede

VIDEO Prima TV: Nou trend: case contra criptomonede
scris 13 aug 2022

Anii de pandemie au adus un fenomen nou pe piața imobiliară - Case contra criptomonede. Nu este un proces de vânzare clasic, ci mai de grabă un schimb realizat în fața notarului. Însă acest tip de tranzacție câștigă în popularitate.

În 2018 a fost înregistrată prima tranzacție românească în care un cumpărător a fost prezentat ca achitând o proprietare cu monede virtuale. În fapt, criptomonedele erau convertite în lei pentru ca apoi să fie semnat un contract clasic de vânzare-cumpărare. De atunci, lucrurile au evoluat considerabil, arată Prima TV.

VEZI AICI - VIDEO Fondatoarea OneCoin, poreclită “regina cripto”, adăugată de FBI pe lista celor mai căutate persoane din lume. Anterior, mediatizare în România

PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Oamenii sunt pregătiți să plătească prețuri mai mari pe vacanțe. Era un fenomen de așteptat să se întâmple CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Oamenii sunt pregătiți să plătească prețuri mai mari pe vacanțe. Era un fenomen de așteptat să se întâmple

Odată găsită modalitatea legală, tranzacțiile s-au înmulțit.

Bucureștiul și Clujul sunt orașele în care schimbul de case contra criptomonede este tot mai uzual. Tranzacția propriu-zisă durează câteva minute și se desfășoară în mediul online.

Un studiu recent realizat în România arată că doar două treimi dintre români sunt familiarizați cu noțiunea de criptomonede și consideră că acestea reprezintă viitorul plaților online și al investițiilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
criptomonede
case