Amazon va deschide în SUA o rețea de hypermarket-uri

Amazon va deschide în SUA o rețea de hypermarket-uri
scris 21 aug 2021

Gigantul online Amazon va avea și o prezență fizică și va deschide în SUA mai multe hypermarket-uri (department stores) care vor vinde diverse produse, de la mâncare și haine, până la electrocasnice și articole pentru casă, scrie Wall Street Journal. Mișcarea vine după ce Amazon a luat prin divizia sa online ani de zile din cota marilor retaileri care au magazine fizice în SUA.

Este de așteptat ca primele magazine să fie dezvoltate în state precum Ohio și California și vor avea suprafețe de aproximativ 2.800 mp, în medie de trei ori mai mici decât cele mai multe dintre magazinele de tip ”department stores” existente, scrie Hotnews.ro.

BAT a contribuit la bugetul de stat cu aproximativ 700 de milioane de lei mai mult în primele șase luni ale anului 2021 față de același interval din 2020 CITEȘTE ȘI BAT a contribuit la bugetul de stat cu aproximativ 700 de milioane de lei mai mult în primele șase luni ale anului 2021 față de același interval din 2020

Nu se știe ce mărci se vor regăsi în magazine, dar cu siguranță vor fi unele mărci proprii ale Amazon, compania având deja la vânzare în online o serie de mărci proprii dezvoltate cu companii partenere.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Planurile nu sunt încă definitivate, dar marchează o schimbare de strategie în evoluția Amazon care a capturat în ultimele două decenii cotă de piață de la marile rețele de retail.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
hypermarket