Black Friday la SensoDays - de Ziua Unirii, bucură-te de promoțiile Extra!

Black Friday la SensoDays - de Ziua Unirii, bucură-te de promoțiile Extra!
scris 29 nov 2019

Acum găsești în promoție și cadouri perfecte pentru sărbătorile de iarnă!

De vineri, 29 noiembrie, orele 13:00 până luni, 2 decembrie, orele 12:00, SensoDays te așteaptă cu promoții extra de neratat, o ofertă de cadouri perfecte pentru sărbătorile de iarnă, dar și cu produse premium Home & Deco. Intră pe site, alege-ți preferatele și pregătește-te de startul promoțiilor pentru a profita din plin de aceste reduceri suplimentare.

Descoperă cadourile speciale SensoDays și dăruiește-le celor dragi!

Atmosfera începe să capete din ce în ce mai mult note de sărbătoare, iar asta se vede și la SensoDays, acolo unde ai o mulțime de idei de cadouri deosebite și de calitate, potrivite atât prietenilor și familiei, cât și partenerilor de afaceri sau colegilor. La SensoDays, cadourile vin într-un design special conceput pentru astfel de momente, așa că gestul tău va fi cu siguranță remarcat și apreciat la adevărata lui valoare.

Așadar, pentru a aduce tradiția Crăciunului în casa oricui drag ție, poți alege dintre cadourile pentru ocazii speciale propuse de SensoDays.

Pe noi ne-au atras originalele ornamente pentru brad și decorațiunile delicioase de Crăciun, căsuțele din turtă dulce, cutiuțele muzicale și lumânările care ne duc cu gândul la atelierul lui Moș Crăciun.

Seturile de Cadouri Corporate 2019 create de SensoDays oferă nenumărate idei originale pentru prieteni, dar și pentru colaboratorii din viața profesională. Multe dintre aceste propuneri reprezintă o selecție unică de produse ale unor branduri de top: Maison Berger, Schott Zwiesel și Villeroy & Boch.

Profită de reducerile la o mulțime de alte produse Home & Deco!

Și, dacă tot se anunță promoții extra în următoarele zile, pe lângă cadouri nu uita nici de produsele utile, cu un look modern și atrăgător pe care le găsești mereu pe SensoDays. Acum, îți vor fi mult mai accesibile, așa că transformă-ți căminul cu aceste piese premium sau surprinde-ți cunoscuții cu un cadou de acest fel.

Luna cadourilor se anunță deja cu tot felul de evenimente, întâlniri cu cei dragi sau poate doar cu mici daruri pe care vei alege să ți le faci singur. Tocmai de aceea, promoțiile extra de la SensoDays includ o gamă largă de produse din categoria Bucătărie și Servirea Mesei.

În plus, ofertele din acest Black Friday Extra aduc și reduceri semnificative la produsele din categoria Baie. Fie că aveai nevoie de niște idei originale de amenajare a băii, fie că nu mai poți amâna achiziționarea unor piese indispensabile în acest spațiu, zilele acestea fii cu ochii pe SensoDays.

SensoDays, unul dintre cele mai mari site-uri Home & Deco de la noi, îți este aproape și în sezonul reducerilor și al cadourilor de Sărbători. Cu peste 100 branduri internaționale în portofoliu, SensoDays se află astăzi în peste 200.000 de case ale românilor cu cel puțin un produs. O statistică impresionantă, care se va schimba acum, după cumpărăturile de iarnă, și asta pentru că SensoDays vine mereu cu oferte de nerefuzat, noutăți și produse de ultima generație.

viewscnt
Afla mai multe despre
black friday
sensodays