Restaurantul cu specific românesc La Cocoșatu’ a deschis al doilea local din București, investiție de 150.000 euro.
1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară
ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI
CITEȘTE ȘI Strategie: Jumbo pregătește un magazin online pentru România și intrarea într-un nou orașLa Cocoșatu’ Clucerului este al doilea restaurant lansat sub brandul La Cocoșatu’, după restaurantul La Cocoșatu’ Băneasa, deschis în 1993 de Ion Oiță.
Compania estimează o cifră de afaceri anuală de 500.000 euro pentru acest al doilea restaurant al grupului, după primul an de activitate.
Acționarii restaurantelor sunt astăzi Florin și George Oiță.