Bun gust și eleganță chiar și atunci când ai un stil de viață activ

Bun gust și eleganță chiar și atunci când ai un stil de viață activ
scris 11 iun 2021

De ceva timp, ne-am recăpătat viața, așa că ne dorim să fim cât mai activi, să ne întoarcem în mijlocul naturii, să călătorim, să mergem la sală, să ne reluăm toate activitățile dinainte de pandemie. Vestea bună este că nu trebuie să renunțăm la bun gust și rafinament pentru a face toate acestea.

SensoDays este alături de tine atât la interior, cât și la exterior

Numărul unu în materie de Home Déco, SensoDays a venit cu soluții practice și elegante și în pandemie, atunci când viața noastră se desfășura cel mai mult în interior. Acum, SensoDays îți propune o mulțime de colecții noi, interesante, versatile și potrivite unui stil de viață activ.

Sticle de băut și termosuri pentru persoane active, aflate constant în mișcare

Te-ai reîntors în sala de sport, ți-ai reluat programul de alergare sau ești mereu plecat pe munte în weekenduri? Înseamnă că ai nevoie de o sticlă de băut modernă, dar și de un termos. Un stil de viață modern, plin de aventură, acțiune și distracție trebuie susținut cu device-urile potrivite, iar SensoDays are în portofoliu sticle și termosuri diverse, de calitate superioară, cu un design atractiv și proprietăți care le fac utile, dar și moderne.

Bun gust și eleganță chiar și atunci când ai un stil de viață activ

Sticlele de băut și termosurile au modele și culori diferite, fiind potrivite pentru toți membrii familiei. În plus, funcțiile inteligente precum capacul universal, design 100% fără scurgeri sau sistemul Spanclean îți vor face viața mai ușoară și te vor ajuta să fii în continuare activ și în formă.

Picnic cu aromă de stil și eleganță

Pe terasă sau într-un picnic organizat la pădure – nici acolo nu trebuie să renunți la rafinament, mai ales dacă alegi produsele SensoDays. Poți face asta foarte ușor cu produsele din gama Villeroy & Boch To Go.

Așadar, ai liber la inspirație când vine vorba despre modele de farfurii, tacâmuri interesante, căni sau carafe care să adauge un plus de inedit mesei tale în natură.

Bun gust și eleganță chiar și atunci când ai un stil de viață activ

Gamele Villeroy & Boch To Go respectă designul, culorile și patternul interesante, însă sunt special create pentru activitățile în aer liber. Aduc un plus de mobilitate, practicabilitate și rezistență, coordonate foarte importante pentru un stil de viață activ.  Fie că ne referim la căni pentru cafea sau boluri cu farfurie - cu siguranță la Villeroy & Boch vei găsi ce îți dorești.

Stil urban & chic sau stil clasic – pe SensoDays găsești ce-ți place

SensoDays propune soluții și produse care mai de care mai interesante. Stilul este diferit, însă calitatea rămâne. Astfel, fiecare client își poate alege preferințele în funcție de stil și nevoi.

Nu îți rămâne decât să intri pe SensoDays, să vezi colecțiile de pe site și să selectezi piesele care, de acum, îți pot face viața activă mult mai frumoasă și spectaculoasă.SensoDays, numărul 1 în materie de Home Déco de la noi, se află astăzi în peste 250.000 de case ale românilor cu cel puțin un produs. Fidel clienților vechi și noi, SensoDays recomandă cele mai cunoscute branduri de renume internațional din domeniul Decorațiunilor Interioare. Pe site vei găsi mereu cele mai recente colecții, dar și cele mai cool piese pe care să le integrezi apoi în căminul tău. Bunul gust, rafinamentul, calitatea, dar și tendințele momentului sunt câteva dintre caracteristicile SensoDays care atrag zilnic noi și noi clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
pandemie sensodays