Carrefour deschide un nou magazin Supeco în România

Carrefour deschide un nou magazin Supeco în România
scris 3 sep 2020

Retailerul francez Carrefour deschide un nou magazin marca Supeco comuna Scheia din Suceva, extinzându-și rețeaua la 26 de astfel de magazine în România.

Acest tip de magazine mai există în Bacău, Brașov, București și Ilfov, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sibiu, Vâlcea, Suceava și Vrancea.

Fashion House Outlet Center se extinde în zona de est a Capitalei și recrutează managerul pentru Europa de Est al brandului italian Stefanel CITEȘTE ȘI Fashion House Outlet Center se extinde în zona de est a Capitalei și recrutează managerul pentru Europa de Est al brandului italian Stefanel

În primăvara anului trecut, Profit.ro a anunțat că retailerul francez Carrefour a închis primul supermarket de dimensiuni mari din România, magazinul Market Postăvarul din București, la un an și jumătate de la îndepărtarea siglei Billa. În locul acestuia a fost deschis primul Supeco din București, tot un brand gestionat de Carrefour, care combină conceptul de cash&carry cu cel de discount.

Magazinele marca Supeco au fost introduse de Carrefour în Spania în 2012.

Carrefour operează magazine Supeco în Spania, România, Polonia, Italia și Franța.

viewscnt
Afla mai multe despre
supeco
magazin
carrefour