Club.UnVinpeZi.ro: Majoritatea românilor preferă vinul roșu pentru masa de Paște. Ce recomandă specialiștii?

Club.UnVinpeZi.ro: Majoritatea românilor preferă vinul roșu pentru masa de Paște. Ce recomandă specialiștii?
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 22 apr 2021

Majoritatea românilor aleg să pună vinuri roșii pe masa de Paște, motiv pentru care în această perioadă vinurile roșii reprezintă aproximativ 70% din totalul vânzărilor de pe Club.UnVinPeZi.ro

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale am pus laolaltă preferințele clienților noștri și ale specialiștilor noștri și am creat o secțiune specială care conține cele mai potrivite vinuri pentru mâncărurile tradiționale (friptură de miel, cozonac, pască).

“Unul dintre principiile asocierii mâncării cu vinul este “asocierea în concordanță”. În primul rând, aromele și gusturile din vin ar trebui să se regăsească și în preparat. De exemplu, la drobul de miel, un preparat cu o componență vegetală semnificativă, dar cremos și condimentat, am putea asocia un vin alb, cu o corpolență medie, lejer baricat. Un Chardonnay, poate chiar o Fetească Regală. Când asociem carnea de miel, ar trebui să ținem cont și de modul de preparare al acesteia. Cotletele de berbecuț făcute medium stau bine în compania vinurilor roșii mai lejere, precum Pinot Noir, în timp ce friptura din pulpă face față unui Cabernet Sauvignon. Dacă vorbim de miel la cuptor gătit mai mult timp, putem să mizăm pe o Fetească Neagră sau un Primitivo.

Succesul unei cine reușite poate sa stea și în plăcerea descoperirii! A unui vin nou, a unui gust nou, a unei combinații de gusturi. Așa că încurajez pe oricine își dorește să experimenteze cu spumante, cu vinuri dulci, cu vinuri roze, albe sau roșii, deopotrivă.” sunt recomandările lui Valentin Ceafalău, unul dintre experții parteneri UnVinpeZi.

Clubul Pasionaților este una dintre cele mai mari comunități de iubitori de vinuri din România și singura care oferă exclusiv vinuri de calitate, atent alese de o echipă cu experiență. Site-ul club.unvinpezi.ro a fost lansat sub umbrela UnVinPeZi.ro în 2017 și relansat în aprilie 2020 cu secțiunea Magazin deschisă tuturor utilizatorilor, unde are acces oricine dorește să cumpere online vinuri românești și internaționale de calitate ridicată și apreciate de specialiști. În plus, zona de Club oferă o serie de avantaje exclusiviste, printre care garanția celui mai mic preț online, servicii premium și livrarea gratuită oriunde în țară, indiferent de valoarea comenzii.

52% dintre vinurile comandate de pe Club.UnvinpeZi.ro sunt locale, iar importurile se distribuie frumos între clasici (Franța, Italia, Spania) și mai puțin “New World” (Chile, Australia, Africa), dar observăm un interes crescut de la o lună la alta pentru cele din urmă.

ClubUnVinPeZi.ro este deținut de Apropo de Ecommerce, compania care deține 5 proiecte de e-commerce dedicate unor pasiuni ale consumatorilor: www.unvinpezi.ro, www.club.unvinpezi.ro, www.vinometru.ro , www.buchetulzilei.ro și www.cutiacucafea.ro

Toate proiectele companiei se adresează iubitorilor de gusturi bune care apreciază calitatea atât a produselor prezente în ofertă, cât și a serviciilor oferite de platformele pe care acestea sunt găzduite.

viewscnt
Afla mai multe despre
clubunvinpezi.ro
vin