Colosseum Mall atrage noi chiriași

Colosseum Mall atrage noi chiriași
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2019

Centrul comercial Colosseum, amplasat în partea de Nord-Vest a Bucureștiului, în sectorul 1, atrage chiriași noi, branduri de modă, distracție, petrecere a timpului liber, restaurante și cafenele, ca urmare a planului de extindere a centrului comercial existent. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mango, CCC, New Yorker, Happy Cinema și World Class, precum și alte 60 de magazine, restaurante și cafenele vor completa oferta comercială existentă ce cuprinde un mix consistent de chiriași printre care Carrefour, Leroy Merlin, Altex, JYSK, LC Waikiki, Sport Vision și Pepco.

Amazon descoperă una dintre cele mai grave fraude: 100 de firme păgubite CITEȘTE ȘI Amazon descoperă una dintre cele mai grave fraude: 100 de firme păgubite

Procentul de închiriere depășește 80% în acest moment.

Centrul comercial Colosseum va avea o suprafață totală de 54.500 metri pătrați, devenind astfel al doilea cel mai mare proiect de retail din sectorul 1 al Bucureștiului. 

Proiectul de extindere presupune și dezvoltarea unei zone de birouri clasa A pe o suprafață închiriabilă de 1.500 metri pătrați, care va fi destinată cu precădere operatorilor de servicii medicale.

viewscnt
Afla mai multe despre
colosseum mall
new yorker
mango