Colosseum Mall atrage noi chiriași

Colosseum Mall atrage noi chiriași
scris 9 mai 2019

Centrul comercial Colosseum, amplasat în partea de Nord-Vest a Bucureștiului, în sectorul 1, atrage chiriași noi, branduri de modă, distracție, petrecere a timpului liber, restaurante și cafenele, ca urmare a planului de extindere a centrului comercial existent. 

Mango, CCC, New Yorker, Happy Cinema și World Class, precum și alte 60 de magazine, restaurante și cafenele vor completa oferta comercială existentă ce cuprinde un mix consistent de chiriași printre care Carrefour, Leroy Merlin, Altex, JYSK, LC Waikiki, Sport Vision și Pepco.

Amazon descoperă una dintre cele mai grave fraude: 100 de firme păgubite CITEȘTE ȘI Amazon descoperă una dintre cele mai grave fraude: 100 de firme păgubite

Procentul de închiriere depășește 80% în acest moment.

Centrul comercial Colosseum va avea o suprafață totală de 54.500 metri pătrați, devenind astfel al doilea cel mai mare proiect de retail din sectorul 1 al Bucureștiului. 

Proiectul de extindere presupune și dezvoltarea unei zone de birouri clasa A pe o suprafață închiriabilă de 1.500 metri pătrați, care va fi destinată cu precădere operatorilor de servicii medicale.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
colosseum mall
new yorker
mango